Sejnová ze Sestřiček: Pět měsíců tajila těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sejnová ze Sestřiček: Pět měsíců tajila těhotenství!

Michaela Sejnová
Michaela Sejnová (Foto Martin Hykl, Pavel Machan, Alexandr Malachovský, Karel Kopáč, Martin Sekanina, Daniel Černovský, Roman Souček)

Téměř pět měsíců si pro sebe nechávala radostnou novinku. Michaela Sejnová (28) ze Sestřiček je těhotná a čeká holčičku. Ke druhému miminku ji musel přemlouvat manžel, jevištní mistr Jiří Dittrich. Měla strach i kvůli pandemii.

Svůj stav maskovala pod kabátem, ale už má tak velké bříško, že svést to na přejedení moc nešlo. „Termín mám přelom března a dubna, teď jsem v pátém měsíci. Všechny testy jsou dobré, tak se můžeme už jen těšit,“ potvrdila Aha! herečka. „Kluci se na mě domluvili. Matýsek si to vypřál, přál si sestřičku, a tak se nám snad povedlo,“ dodala s tím, že manžel by rád byl u porodu. „Nejdřív jsem si trošku vyčítala, že mám myšlenky mít miminko. I proto, že se všechna představení z března přesunula na podzim, ale příroda to vymyslela nejlíp, jak mohla. Mám čas být v klidu a i se trošku izolovat,“ dodala Sejnová, která se proslavila v seriálu Doktoři z Počátků.

Svatba Sabiny Laurinové a Saši Rašilova v Sestřičkách už dnes!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.