Marešovi tají těhotenství? Fanoušci v tom mají jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marešovi tají těhotenství? Fanoušci v tom mají jasno!

Leoš Mareš s Monikou září štěstím.
Leoš Mareš s Monikou září štěstím. (Foto: Instagram.com)

Zatímco se svou první manželkou má Leoš Mareš (44) dva syny, s tou současnu si dává na čas. Spousta fanoušků očekává, kdy oblíbený moderátor se svou současnou ženou Monikou (39) oznámí, že čekají miminko. Na jejich poslední společné fotografii jeho drahá polovička doslova září a tak fanoušci ve velkém spekulují o jejím těhotenství.

Jsou manželé dva roky, a proto se pochopitelně nabízí otázka, kdy se rozhodnou založit rodinu. Poté, co pár zveřejnil snímek, na kterém z nich láska a spokojenost přímo srší, začali fanoušci jeden přes druhého řešit, zda Monika není těhotná.

„Monika úplně září! Leoši, kdy už nám konečně oznámíte, že čekáte miminko?“ napsala pod fotografii fanynka. „Moni vypadá děsně šťastně, úplně bych řekla, že něco očekáváte,“ přidala se další.

Jak probíhalo focení s Monikou Marešovou?

Video se připravuje ...

Fakt, že se manželé snaží o miminko, není žádným tajemstvím. Podobné úvahy příznivců Marešové však nemusí být každé ženě příjemné. Dle jedné fanynky,  by otázky na těhotenství měli lidé raději úplně vynechat. „Měla byste se zamyslet, než takový komentář napíšete. Člověka, který se velmi dlouho snaží, by toto mohlo docela dost odrovnat. Nezlobte se, jen se na to zkuste podívat jinýma očima."

Video, které se hodí  každé nastávající mamince: Jak se připravit na porod?

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.