Další kráska kápla božskou: Fajksová čeká druhé miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další kráska kápla božskou: Fajksová čeká druhé miminko!

Tereza Fajksová je podruhé těhotná
Tereza Fajksová je podruhé těhotná (instagram.com)

Rostoucí bříško už nešlo dál skrývat! Tereza Fajksová (31) se rozhodla jít s pravdou ven. Miss Earth 2012 je podruhé těhotná!

Nedávno zveřejněná fotka, na které je modelka s partnerem Lubošem Gregorem a jejich dcerkou Lilien (1,5), vzbudila u mnohých sledujících zvědavost, jestli blondýnka není náhodou opět v očekávání. „Vidím, že to vzhledem k mým proporcím už tajit nadále nejde, takže oficiálně – čekáme dalšího malého umpalumpu!“ potvrdila v pondělí ráno sama Tereza. Zda to bude opět holčička, nebo chlapeček, si tak nechala pro sebe.

„Období zvracení – až dvacetkrát denně – a nechutenství je naštěstí už za mnou, takže můžu zase začítt fungovat. Jediné, co si ze srdce přejeme, je, aby tu byl mrňousek s námi ve zdraví,“ dodala nastávající dvojnásobná maminka.

Nejkrásnější žena planety Tereza Fajksová: Záhadný virus z Egypta!

Video se připravuje ...

Jsou to trpaslíci

Nevíte, kdo je Umpa-Lumpa? Tak vězte, že jde o fiktivní trpasličí kmen z knihy Roalda Dahla Karlík a továrna na čokoládu. Umpa-Lumpové pracují jako dělníci v továrně na čokoládu Willyho Wonky, jsou levní, za práci si nechávají platit kakaovými boby.

Tereza Fajksová s Nikol Švantnerovou na Lomnickém štítě.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.