V 53 letech nečekaně otcem: ŠOKUJÍCÍ REAKCE Etzlera na těhotnou partnerku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

V 53 letech nečekaně otcem: ŠOKUJÍCÍ REAKCE Etzlera na těhotnou partnerku

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (herminapress.cz)

O tomhle nikdy nemluvil. Svého syna Samuela (2) miluje sice nade vše, když ale Miroslavu Etzlerovi (55) partnerka Helena Bartalošová (37) prvně zavolala, že je v jiném stavu, zazmatkoval. „Simuloval jsem pád telefonu na zem,“ přiznal v show 7 pádů Honzy Dědka.

Jejich seznámení bylo tak trošku, jako kdyby je u toho zabíraly kamery. Když Etzler jednoho večera vycházel z restaurace na ulici, chtěla ho Helena předejít, jenže zakopla tak nešťastně, že se vedle něj natáhla na všechny čtyři. Etzler se ale zachoval jako gentleman – zvedl ji ze země a oprášil rozbitá kolena. Helena ho na oplátku pozvala na panáka a za dva dny už spolu prý bydleli.

Chození a rozchody
„Potom jsme různě migrovali. Různě jsme se dávali dohromady,“ přiznal herec v televizní talkshow 7 pádnů Honzy Dědka, že ne vždy to mezi nimi fungovalo. Když mu pak oznámila, že je těhotná, reagoval prudce. „Zvonil mi telefon Helča mi říkala – ty se asi budeš zlobit, ale jsem těhotná. A já jsem udělal nejlepší věc, jakou jsem mohl udělat, simuloval jsem pád telefonu na zem,“ přiznal.

Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou!

Video se připravuje ...

Facky po probuzení
„Sedl jsem si na tramvajový ostrůvek a říkal si – ty vole, je ti 53 a budeš přebalovat,“ dodal. Dneska syna Samuela (2) miluje nade vše. „Je skvělej, je to můj poklad, ale ta energie je nezdolatelná. Ráno začíná tím, že mi dá pár facek,“ vtipkoval. Co více na sebe prozradil, sledujte v prvním díle 7 pádů Honzy Dědka v úterý 1. září ve 21.35 na Primě.

Veselka nebude
O svatbě zatím nechce Etzler ani slyšet. S Helenou se prý dohodli, že před ní s prstýnkem klečet nebude. „Domluvili jsme se, že ne. Protože by to v mojí pozici vypadalo trošku legračně. Jsme takhle spokojení,“ popsal.

Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
23. 8. 2020 • 16:04

To jsou vyjímky, ale normální je, že člověk začne být trochu sobečtější a chce svůj klid, by´t je fyzicky zdráv. Tak to mají i babičky, což potvrzuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.