Strach o Bučkovou: Čelí opět anorexii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Strach o Bučkovou: Čelí opět anorexii?

Eliška Bučková zase jednou vystrašila fanoušky svou vychrtlou postavou.
Eliška Bučková zase jednou vystrašila fanoušky svou vychrtlou postavou. (instagram)

Jakmile se člověk do tohoto kola jednou dostane, není lehké z něj ven. A i když se člověk zodpovídá především sám sobě, pohledy se v takovém případě různí. Své o tom ví i modelka Eliška Bučková (31). Po nějaké době totiž musí opět čelit nařknutí z poruchy příjmu potravy.

Stačilo přidat jednu fotografii a rozjely se diskuze nejen v médiích, ale i mezi fanoušky. Ti obzvlášť si nejsou jistí, zda je Eliška fyzicky zcela v pořádku. "Eliško, trošku přiberte," napsala jedna ze sledujících. "Nějak nám hubnete. Pozor na zdraví, ať jste krásná a zdravá," přidala se další fanynka.

Někteří sledující si však tolik servítek nebrali a napsali modelce své názory velice ostře. "Nevěřím, že jíte. Bojíte se jídla, přiznejte si to. Jen tady dáváte status, jak a kolik sníte, a přitom hladovíte," napsala jedna z dam.

Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice!

Video se připravuje ...

Pro Elišku to není poprvé, kdy musí takové teorie vyvracet. Její vyjádření tudíž vyznělo s nadhledem, jelikož není důvod se k temné minulosti neustále vracet. "Osočují mě do okamžiku, kdy nepředvedu nějaký skandál, který by přebil skandál s anorexií. Já jsem spokojená se svojí postavou. Makám na sobě, žiju zdravě," svěřila se modelka webu Super.cz.

Nikol Švantnerová: Přítel mě strašně proklíná

Video se připravuje ...

Přesto si malou stížnost neodpustila. "Štve mě to proto, že i na sociální síti ukazuju, jak cvičím, cvičení je náročné, dávám do toho hodně úsilí. Když se pak někde objeví, že jsem anorektička, tak mě to uráží,“ povzdychla si modelka.



Přečtěte si
-bello-
29. 10. 2020 • 00:24

vím moc dobře, co člověka pudí dělat sport a jaký je to se sportem báječný život ( někdy )..Jenže tohle je p o s e d l o s t ne sportem, ale sebou - svým tělem.
S anorexií to má dost společného a někdy to jde ruku v ruce.Každá snězená kalorie musí pryč a tělo se musí vyformovat do stavu , jaký bylo před snězenou houskou
Stejně jsou na tom Dara Rolins i Agáta Hanychová .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.