To budete zírat! Takhle si žije Marešova bývalka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To budete zírat! Takhle si žije Marešova bývalka

Monika Marešová
Monika Marešová (Foto Aha! – Martin Hykl)

Krása! Monika Marešová se přestěhovala do nového bydlení, kde žije společně se syny a pejsky. Bývalka slavného moderátora ukázala, jak si vegetí v řadovém domečku v Jinonicích.

„Lokalitu mi poradila kamarádka. Původně jsem chtěla byt, ale jakmile jsem objevila tyto novostavby, bylo rozhodnuto,“ pověděla o bydlení Monika, která hledala po rozvodu s Leošem Marešem nový domov pro sebe a syny. Podle Blesku měla Marešová k nemovitosti jen jednu jedinou podmínku – krb! „Miluju ho, jakmile se ochladí, hned v něm topíme, a když máme chuť třeba na buřty, i ty se tu dají opéct,“ vyzradila.

Monika Marešová stále neprolomila kletbu svého exmanžela!

Video se připravuje ...

V řadovém domečku se zahradou se určitě líbí i Jakubovi a Matějovi, ze kterých se už stávají muži. „Každý z kluků má svůj pokoj. Se starším Jakubem jsem se malinko o zařizování radila, řekl, jakou má představu, a já jsem to vzala v úvahu,“ dodala Monika.

Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
27. 11. 2020 • 13:37

já jí to přeju. kdyby si nevzala slavného Leoše, tak nikdo neví, že existuje. teď je jako celebrita? nechápu. je to přísavka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.