Marešův syn Jakub o Monice: Slova, která chytnou za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marešův syn Jakub o Monice: Slova, která chytnou za srdce

Leoš Mareš s manželkou Monikou
Leoš Mareš s manželkou Monikou (profimedia.cz)

Manželství Leoše Mareše (43) a Moniky Marešové, rozené Poslušné (45), skončilo po devíti letech. Starší syn Jakub (14) se svěřil s tím, jak vnímal jejich rozvod a co říká na nový vztah svého otce.

Mareš má z prvního manželství dva syny – Jakuba (14) a Matěje (11). Starší syn moderátora prozradil, že po svém otci nemá pěvecké, ale ani moderátorské ambice. „Pokud bych jako táta vyprodal O2 arenu třikrát za sebou, tak by to určitě nebylo zpěvem. Čím, to si ještě budu muset rozmyslet. Vůbec nevím, čím jednou budu. Možná by mě bavilo být influencerem. Ale žádné konkrétní plány nemám. Moderováním bych se asi neživil. Táta mi zatím žádné fígle neříká, jen chce, abych mluvil správně a pořádně česky. Nemyslím si, že by chtěl, abych byl jako on moderátorem,“ svěřil se dle iDNES.cz.

Starší syna Mareše také prozradil, že stejně jako mu tatínek nemluví do budoucího povolání, on mu se svým bratrem Matějem zase nemluví do výběru partnerů. „Když se táta s mámou rozešli, byl jsem ještě malej. Bylo mi asi osm a nějak moc jsem to nevnímal. Jsem moc spokojenej s tím, jak to teď je. Táta si vybral hodnou Moniku, takže jsem rád. Na mamce nechávám, ať si sama vybere někoho, s kým bude šťastná. Mamka je v pohodě, pokud doma s bráchou nezlobíme. Pro mě je to nejlepší máma na světě. Vozí mě na tréninky a ve všem mě podporuje,“ dodává Jakub. 

Mareš a Monika se vzali v roce 2008. Dvojice spolu nežije od roku 2010, kdy moderátor od manželky odešel kvůli vztahu s modelkou Hanou Svobodovou. Momentálně žije s módní redaktorkou Monikou Marešovou, rozenou Koblížkovou, se  kterou se vzali v roce 2018 v piaristickém kostele na zámku v Litomyšli. 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.