Tohle Marešovi nevyšlo! Nečekané odmínutí od Moniky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle Marešovi nevyšlo! Nečekané odmínutí od Moniky

Leoš Mareš a Monika Marešová
Leoš Mareš a Monika Marešová (profimedia.cz)

 Leoš Mareš (44) je známý tím, že jsou manželku Moniku  velmi rád rozmazluje. Dárky, které dostává, by jí mohla závidět nejedna žena. K jejím narozeninám jí například složil píseň. Nyní jí chtěl, jen tak pro radost, koupit jedny velmi extravagantí brýle.

Moniku lze právem považovat za módní ikonu české scény. Téměř vše, co si vezme na sebe, se v okamžiku stává hitem. Pro mnoho žen se stala manželka Mareše velkou inspirací v oblékání.  Monika své zkušenosti v módní branži prezentuje zejména na sociálních sítích.

Tentokrát se na Instagramu jedním módním kouskem pochlubil sám Mareš. Ten sdílel video ze společných nákupů, když se dvojice vydala do jistého pražského butiku, kde určitě neprodávají právě nejlevnější kousky, ale designérské módní vychytávky.    

Nejstarší brněnský ples v Hotelu International se blýskl dobrotami: Specialitou netradiční steak z losa!

Video se připravuje ...

Moniku tam zaujaly pořádně extravagantní brýle, které bez problému zakryjí i kruhy pod očima po probdělé noci. „Lásko, ty musíš mít,“ řekl Mareš, který chtěl své drahé polovičce udělat radost. Manželka ho však odmítla s humorem svým vlastním.   „Ne, já je nechci kupovat. Já mám botox a nemám ani kruhy pod očima,“ řekla Monika dle casprezeny.pluska.sk.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helic
15. 6. 2020 • 12:04

Nehezká ženská .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.