Monika o vztahu s Marešem: Čeho je moc, toho je příliš... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Monika o vztahu s Marešem: Čeho je moc, toho je příliš...

Leoš Mareš s manželkou Monikou.
Leoš Mareš s manželkou Monikou. (profimedia.cz)

Karanténa byla pro mnohé vztahy velkou zkouškou. Své o tom ví i Monika Marešová (45), která přiznala, že tři měsíce byly náročné a tolik času jako v karanténě ještě s manželem Leošem (44) nestrávila. Monika má však zaručený recept na to, jak překonat ponorku.

Během státem nařízené karantény se manželé Marešovi přemístili na statek do Záblatí, kde si užívali bezpečí a přírodu. „Často jsem myslela na ty pětičlenné rodiny, které žijí ve 2+kk. Pokud jejich děti nechodí do školy, tak je to pro ně náročné. Já jsem byla vděčná za to, že jsem mohli být díky statku v jižních Čechách v přírodě, že jsem mohla vyběhnout do přírody, provětrat si hlavu,“ svěřila se Monika pro web Super.cz.

Ačkoliv byla sportoviště během karantény zavřená, ani to nezabránilo Monice se hýbat. Její velkou láskou je totiž běh. „Pro mě je sport čističkou hlavy. To, že při tom člověk dobře vypadá, je benefit. Funguje na mě skvěle, když vyběhnu do lesa nebo pole. Natáhnu kecky na nohy a endorfiny udělají svoje,“ přiznala Monika s dovětkem, že běh prospěl i jejich vztahu. „Že bychom byli před podepsáním rozvodových papírů, tak to ne. Mám hodně naběháno a Leoš skousl hodně dílů nekonečných seriálů.“

Necelé tři měsíce byly pro manžele náročné. „Čeho je moc, toho je příliš, ale my dva dokážeme fungovat tak, že si dáváme prostor i doma. Když se někdo chce dívat na televizi a druhý ne, tak mu dáme prostor. Bylo znát, že jsme se nestýkali s jinými lidmi, a tak jsme spolu zažívali hodně věcí,“ přiznala dle Super.cz Marešová. 

Jak probíhalo focení s Monikou Marešovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.