Marešova Monika o dětech: Počítá se s nimi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Marešova Monika o dětech: Počítá se s nimi?!

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (Instagram)

Manželská dvojice využila volný čas v karanténě k tomu, aby začala realizovat první vlastní bydlení. Vybavení si vzala na bedra Monika Marešová (39), jak uvádí web Super.cz. A počítá se v něm i s potomky.

Jen na svoje schopnosti při zařizování společného příbytku manželka moderátora nespoléhá. „Mám k ruce pana architekta, netroufla bych si do toho jít sama. Ale hodně mu do toho mluvím,“ smála se Marešová. „Je složité vybrat prvky, které musí být designové, ale i praktické. K tomu právě slouží pan architekt. Jsou to ale krásné starosti,“ dodává.

Marešovi dávají přednost minimalismu a praktičnosti. „Už jsem zažila bydlení, kde byla krásná designová koupelna. Umyvadla levitovala nad skleněnou deskou. Je to hezké, ale vrcholně nepraktické. Člověk z toho vystřízliví, tak to v životě je,“ říká Monika, která nechce byt z katalogu, ale buduje místo, kde budou spokojení jak oni, tak jejich pejsek a Leošovi synové z prvního manželství. „Bude to moderní, ale ne úplně sterilní. Bude to domov a musí se tam člověk cítit dobře. Bude to jednoduché a ve světlých barvách,“ popsala jejich společnou vizi pro Super.cz Monika.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.