Marešovi by měl Hložek líbat ruce? Takový COMEBACK už nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marešovi by měl Hložek líbat ruce? Takový COMEBACK už nečekal!

Stanislav Hložek
Stanislav Hložek (Archiv)

Možná v to sám nedoufal, ale najednou se stalo! Idol osmdesátek Standa Hložek (65) má důvod k radosti. V hudební branži se mu začalo opět dařit. A trochu překvapivě za to vděčí slavnému moderátorovi.

Leoš Mareš (44) ho totiž vytáhl zpět na pódia ve své show, s níž objíždí republiku. „Jde o projekt Leoše, který nese název Staré pecky, kde se potkávám s lidmi, které mám rád, ale nikdy jsem s nimi nespolupracoval. Na akci vystupuji a zpíváme tam staré hity. S Leošem jezdíme postupně po celé republice, je to nepravidelné. Překvapuje mě, jaký to má obrovský úspěch a odezvu," prozradil pro ŽivotvČesku.cz zpěvák, který dříve zářil ve dvojici s Petrem Kotvaldem.

Standa Hložek na pohřbu Ivo Pavlíka: Špatně nesl smrt exmanželky Špinarové...

Video se připravuje ...

Že ho Leoš Mareš hudebně „resuscitoval“ kvituje s povděkem. „Myslím si, že Leoš je velmi talentovaný člověk, překvapil mě svou pracovitostí, inteligencí a nápady. Hrozně si to užívám, změnilo mi to život, protože jsem rád mezi lidmi, kteří jsou v pohodě," nešetřil Hložek chválou na adresu ostříleného moderátora.

Leoš Mareš společně s obchodní galerií Mall.cz plnil zákazníkům vánoční přání:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.