Napadlo by vás to? Mareš narazil novou zlatou žílu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Napadlo by vás to? Mareš narazil novou zlatou žílu!

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (Instagram)

Lidé, kteří jsou úspěšní a bohatí, musejí mít vizi, být vždy o krok napřed. Moderátor, který už od počátku uměl skvěle vytěžit lukrativní ložisko Instagramu, dostal další geniální nápad.

Kvůli koronovirové pandemii nemohl letos Leoš uskutečnit své velkolepé koncerty v O2 aréně. Dokázal ale vytušit potenciál ve starých letních kinech a rozjel svoji letní retro show. A návštěvníci se jen hrnou, jak píše web Expres.cz.

Celebrity na síti: Leoš Mareš má nový klip:

Video se připravuje ...

„Kdykoliv přijde někdy někdo na mou show, vážím si ho. Častokrát dorazí z různých koutů a mohou dělat něco jiného. Třeba mohou být doma, ale oni přijedou za mnou, což jsem rád,“ nechal se před časem slyšet nezpěvák Leoš Mareš, který na rozdíl od mnoha renomovaných zpěváků dokázal vyprodat pražskou O2 arénu třikrát za sebou, a to několik let po sobě.

Teď ale zvolil opačnou strategii a rozjel se za fanoušky sám. Pokud se mu podaří všechna plánovaná vystoupení naplnit do posledního místa, přijde si na několik pěkných milionů, jak uvádí citovaný web.

Leoš Mareš společně s obchodní galerií Mall.cz plnil zákazníkům vánoční přání:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.