Tajemství Caltova mega hitu! Odvážný návrh pro Mareše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Caltova mega hitu! Odvážný návrh pro Mareše

Pavel Callta a Leoš Mareš
Pavel Callta a Leoš Mareš (David Kundrát)

Téměř všechny videoklipy Pavla Callty (31) mají sice milionovou sledovanost, hit Píšem si svůj sen, který nazpíval s moderátorem Leošem Marešem (44) z roku 2017, ale stále vede. A oblíbený písničkář nyní prozradil, jak písnička, kterou podle svých slov spolu s Marešem 21. srpna v rámci Summer party v letním kině Příbram zazpívají, vznikla.

Naštěstí, Terapeut Zrzka, Propojeni či Tak promiň. To jsou názvy nejoblíbenějších písní z pera Pavla Callty, které mají na internetu kolem desíti milionů zhlédnutí. Ačkoliv například Naštěstí Callta vydal před více jak sedmi lety, rekordmanem je tři roky starý hit Píšem si svůj sen, který nazpíval s Leošem Marešem. A nyní přiznal, že nebýt jeho spontánního nápadu, spolupráce by nikdy nevznikla.

„Vzniklo to vlastně strašně spontánně, když se tak zamyslím. Měl jsem napsaný song a s Leošem jsme se vídali na různých akcích, kde jsem já zpíval a on tam moderoval. Já jsem mu nabídl udělat společnou píseň, pak jsem mu píseň poslal a on hned souhlasil,” prozradil Callta. Ten nemá problém přiznat, že jde o jeho největší hit. „Určitě patří k nejhranějším z mého repertoáru. Je to velký hit, píseň se prosadila, lidé ji mají moc rádi a žádají si ji. Je to vlastně taková dojemná skladba a mě se zpívá hrozně dobře,” říká Callta, který si ji s Marešem zazpívá již 21. srpna v letním kině v Příbrami a to v rámci Summer party. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.