Radim Fiala: Ordinaci vyměnil za Poldu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Radim Fiala: Ordinaci vyměnil za Poldu!

Radim Fiala jako mafián Fryc.
Radim Fiala jako mafián Fryc. (Foto FTV Prima, TV Nova)

Odskočil si ke konkurenci! Hvězda novácké Ordinace v růžové zahradě 2 Radim Fiala (49) odložil záchranářský mundúr seriálového lékaře Petra Hanáka a ověsil se zlatem. Ve čtvrté řadě primáckého Poldy se už zítra převtělí v drsného mafiána Fryce, který se neštítí vybírat výpalné.

Tlustý zlatý řetěz na krku i na ruce, prsten jak ze střelnice a hlavně bouchačka u pasu. A na ruce drsné tetování.

Zamrzl v devadesátkách

„Bez něj se žádný záporák neobejde. A tohle je týpek, který zamrzl v devadesátkách. Museli udělat šablonu, podle které mi to při každém natáčení lepili na ruku,“ prozradil Fiala. „Trvalo to vždycky snad hodinu, ale pro příběh to bylo podstatné,“ zdůraznil. Nezahrál si jen v dílu, který dává Prima tuto neděli, postava má větší rozsah, uvidíme ho i v dalším pokračování. Zápornou roli dostal po delší době a měl z ní radost. „Vyblbnete se a jdete pak zase hodný domů,“ pochvaloval si herec.

Chvíle, kdy si Radim Fiala zlomil obě ruce!

Video se připravuje ...

Studená sprcha od Matáska

Byly ale i chvíle, které by oželel. To když na něj David Matásek (57) coby polda Michal Bříza lil ve tři ráno z kýblu vodu nabranou v potůčku. „Točilo se někde u Jevan a bylo maximálně deset stupňů. Skončili jsme nad ránem. Bylo to zrovna v ten den, co jsem hned odlétal s delegací filmu Nabarvené ptáče na světovou premiéru na festival do Benátek,“ zavzpomínal Fiala. Prý ta scéna ale výrazně upevnila jejich přátelství.

Zapíjel Polívku

Přestože ho zná doslova od plínek, s Matáskovým parťákem Vladimírem Polívkou (31) se Radim setkal před kamerou poprvé v životě. „A to jsem s tátou Bolkem slavil jeho narození!“ smál se Fiala, který se narodil a žije v Brně.

Radim Fiala: Nejdřív jsem Ordinaci odmítl! Nechtěl jsem se odvařit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.