Radim Fiala alias doktor Hanák z Ordinace: Diváci se bojí, že zemře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Radim Fiala alias doktor Hanák z Ordinace: Diváci se bojí, že zemře

Radim Fiala
Radim Fiala (TV Nova)

Fanoušci Ordinace v růžové zahradě 2 opět zažívají pořádné drama! Bojí se o život doktora Hanáka, jehož hraje Radim Fiala (51). Ve včerejším dílu Ordinace se jeho zdravotní stav dramaticky zhoršil! Přežije to oblíbený lékař? Nova i herec odmítají cokoliv naznačit!

Jako by nestačilo, že nedávno prohlásili v Ordinaci za mrtvého Čestmíra Mázla alias Petra Rychlého (56). Teď má na kahánku navíc i doktor Hanák. Ten hned po dopravní nehodě podstoupil operaci, jenže ve včerejším dílu nastaly v jeho zdravotním stavu komplikace. Hanákovo srdce začalo vypovídat službu. Zvládne další náročnou operaci? Probere se z kómatu? A přežije to vůbec? Jeho představitel odmítá cokoliv prozradit.

Napínavé chvíle v Ordinaci v růžové zahradě 2: Boj o život Petra Hanáka!

Video se připravuje ...

„Chápu, že se diváci o Hanáka bojí. Ale on už přežil kdeco – dvakrát malárii, exotickou horečku, několik střelných a jiných zranění na hranicí smrti,“ řekl Aha! Radim Fiala. Obavy o to, že jeho seriálová postava zemře, ale vůbec nerozptýlil, ba naopak. Divákům jen vzkázal, že... „Měli by mít obavu, nejen jestli Hanák přežije, ale zda bude i nadále takovým, jakým byl dosud. Anebo možná tvůrci pro diváky připravili nějaké úplně jiné překvapení,” napíná fanoušky Ordinace.

Vypadá na 80? Charismatický doktor Hanák z Ordinace Radim Fiala (50) šokoval proměnou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.