Poslední noční natáčení v seriálu Polda: Polívka zametl s Fialou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poslední noční natáčení v seriálu Polda: Polívka zametl s Fialou!

Nebezpečná scéna v seriálu Polda: Vladimír Polívka zametl s Radimem Fialou!
Nebezpečná scéna v seriálu Polda: Vladimír Polívka zametl s Radimem Fialou!  (FTV Prima, Martin Kubica)

Museli si počkat na soumrak a pak temnou noc. Scéna bitky v posledním patře výškové budovy byla už předposlední ze 4. série. „Vladimír Polívka se mnou praštil o zeď tak, že jsem do ní udělal díru,“ přiznal Radim Fiala (50).

Scéna souvisí s neúnavným pátráním Michala Břízy v podání Davida Matáska (57) po tom, kdo ho před 20 lety poslal do kómatu. Vypadala nebezpečně, Junior se v podání Polívky na pokyn režiséra plně položil do děje, ale naštěstí se nikomu nic nestalo. „Po nás už byl jen jeden obraz s Davidem Matáskem a bylo hotovo,“ popsal situaci Fiala. Ještě netuší, zda se jeho zlosyn Fric objeví i v 5. sérii, jejíž natáčení se právě v těchto dnech rozjíždí. 

Polda: Elizaveta Maximová zažije minuty strachu

Video se připravuje ...

Rozhodně by se tomu nebránil. „Rád jsem se s klukama sešel, máme toho hodně společného. Rozumíme si,“ přiznal Radim. „Dělal jsem, co jsem mohl, abych se jim vyrovnal,“ přiznal. Pro Vladimíra Polívku (31), který nastoupil právě až do čtvrté řady, která nyní běží na TV Prima, to byla zajímavá zkušenost. „Měl jsem sto pět dnů natáčení. Je to vlastně kus života,“ konstatoval zamyšleně. Spolu s Davidem Matáskem má on další natáčení jisté.

Návrat starého Poldy s novým parťákem: K Matáskovi a Orozovičovi přichází Polívka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.