Radim Fiala (50) dotočil Ordinaci a... Zarostl jako Rumcajs! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Radim Fiala (50) dotočil Ordinaci a... Zarostl jako Rumcajs!

Radim Fiala
Radim Fiala (Instagram)

Šarmantní doktor, sympaťák, lamač ženských srdcí. Vždy usměvavý, hladce oholený, případně s decentním strništěm na tváři. Takový byl Radim Fiala (50) alias doktor Hanák z Ordinace v růžové zahradě. Natáčení skončilo a on se změnil k nepoznání. Z elegána se stal loupežník.

Už přes dva roky je nejen chirurgem v seriálu, ale také veterinářem. Na obrazovkách České televize čte pohádky Doktora Žaka. „Miluje všechny tvory a taky pohádky, příběhy a ty nejhustší historky ze zoo, lesů i obyčejných dvorků. A taky má rád svého papouška Žaka – i když mu občas pěkně leze na nervy,“ líčí herec. Začínal tu jako elegán, s hladkou tváří. V poslední době ale přišla změna. Nechal si narůst plnovous. „Omlouvám se, ale víc vám to slušelo bez vousů,“ reagovali ihned fanoušci na instagramu. „Vůbec jsem vás nemohla poznat, potkat vás na ulici, dám vám padesát korun na polívku,“ přidali se další. Evidentně to Radim u dam vyhrává na plné čáře s hladkou tváří. Šarm s plnovousem neztratil, ale zestárl, zešedivěl...

Vypadá na 80? Charismatický doktor Hanák z Ordinace Radim Fiala (50) šokoval proměnou!

Video se připravuje ...

Rodina ho nepoznala!

Když herec změní image, většinou za tím vězí jiná role, kvůli které zvolí jiný střih, barvu, nebo se nechá zarůst. U »dvojnásobného doktora « je ale důvod úplně jiný, ten nejjednodušší možný. „Když nemusím, tak neholím,“ vysvětluje jednoduše s tím, že produkce ho chtějí většinou oholeného. „Prý aby mě lidi poznali,“ usmívá se herec. Ví, o čem mluví – když zarostlý natočil s Václavem Marhoulem Nabarvené ptáče, kde měl do současné bradky daleko, nepoznala ho ani vlastní rodina! „Volala mi jedna příbuzná... Vydrželi jsme to kvůli tobě až do konce, ale nepoznali jsme tě. Cos tam hrál?“ směje se herec. Sám vzhled příliš neřeší, důležité je, že se cítí dobře. Až přijde další role, kde bude potřeba hladká tvář, oholí se. Kdy to bude a na co se můžeme těšit, je zatím otázka. O svých plánech totiž nerad le, mluví. Aby je nezakřikl.

Seriál Polda se loučí, prozatím: Čeká vás velkolepá akce!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.