Herci Ordinace se loučili a napáchali škody: Na place zničili... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herci Ordinace se loučili a napáchali škody: Na place zničili...

KONEC NEKONEC!
KONEC NEKONEC! (Foto TV Nova)

Oplakali nejen konec oblíbeného seriálu. Diváci slzeli i nad svatbou Aničky Slováčkové (25). Herečka a zpěvačka, která představuje sestřičku Radku, se vdávala v modelu za více než 50 tisíc korun. „Ve skutečnosti bych se vdala jen kvůli těm šatům,“ přiznala Aha!.

Její postava prostořeké zdravotnice byla nakonec na roztrhání. Zamilovali se do ní hned dva muži, kteří určitě stáli za hřích. Fotbalová hvězda Rosič v podání Václava Jílka (40) a lékař Kratochvíl alias Ivan Lupták (34). Dcera herečky Dády Patrasové (65) a muzikanta Felixe Slováčka (78) ale v soukromí po obřadu vůbec netouží. „Pro mě opravdu není svatba podstatná,“ svěřila se Aha!. „Ráda na ně chodím, ale sama ji zatím k životu nepotřebuju. Myslím, že spolu můžou být lidé i bez toho. Třeba ale časem změním názor,“ dodala potutelně.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

Pro tak velký den před kamerou dostala Slováčková na výběr dokonce ze třiceti šatů. Měla na zámku v Průhonicích, kde scény vznikaly, co zkoušet. Nakonec se herečka rozhodla pro svatební róbu, kterou navrhl Justin Alexandr. Tvořit pro ni byla prý pocta a potěšení zároveň. „Anička má drobnou, krásnou postavu, velikost třicet šest. Nebylo co řešit," řekla Aha! Petra Vyoralová (52), majitelka salonu Delta, který sídlí v Mostě. Ženich Rosič na sobě pochopitelně neměl fotbalový dres, ale oblek s jemnou kostkou, doktor Kratochvíl přiběhl v modrém. Ten ale dle scénáře zničil. Nova samozřejmě újmu uhradila. Salon oblékl i družičky, za které se převlékly Radčiny kolegyně ze špitálu. Ordinace tak úplně nekončí, podle TV Nova se jen přesune na placený kanál Voyo.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
11. 6. 2021 • 14:57

... Radka s tím naondulovaným účesem vypadala jako padesátiletá , celý ten poslední díl byla hrozná hovadina , snad všichni si padali do náruče, zranění z minulého dílu běhali jak fredky, doktor Švarc byl téměř vyhlášen doktorem roku atd. atd.
Už jsem čekal , že vylezou z hrobů všichni kterých v Ordinaci pohřbili a budou všichni společně tančit aj s Darkem až do úplného konce !

aveneta
11. 6. 2021 • 09:27

Tento konečný díl byl fakt "pohádkově připrsklý" jinak celkově něco na tom bylo zajímavého, takový relax i úsměv, ale promítaly se tam i přiblblé slátaniny

begonie
11. 6. 2021 • 09:05

Schválně jsme si pustili poslední díl - no otřesné!!!! A hóóódně přepísklé!!!! A platit kvůli té slátanině VOYO no to ani náhodou!!!!

honzina
11. 6. 2021 • 08:31

Tohle by měli udělat i s Ulicí!!!!!!!!!!!!!!

j.p.toman
11. 6. 2021 • 08:24

Konečně bude pokoj....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.