Randová dostala pořádnou čočku: Pro peníze všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Randová dostala pořádnou čočku: Pro peníze všechno!

Martina Randová jako Kateřina Dubovská v seriálu Ulice
Martina Randová jako Kateřina Dubovská v seriálu Ulice (tv nova)

Hvězda Ordinace v růžové zahradě a Ulice Martina Randová schytala pořádnou kritiku od fanoušků seriálu z lékařského prostředí. Co provedla, že od fanoušků dostala sodu?

Diváci mají jasno. Přestup Martiny Randové (49) alias bláznivé Heluš z Ordinace do Ulice považují jako zradu, kterou herečka prý provedla kvůli zisku. „Je vidět, že Ordinace nebyla taková srdeční záležitost, jak jste tvrdila, když můžete jít jen tak do Ulice,“ myslí si podle expres.cz jeden z diváků Ordinace. Nehezký názor na přestup herečky mělo i mnoho dalších fanoušků. „Pro peníze ihned změní roli,“ napsal další člověk, kterého rozhodnutí Randové nepotěšilo. Samotnou herečku nová seriálová příležitost těší a v Ulici se prý cítí více než dobře.

Video s Martinou najdete zde:

Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Moderátorka Martina Randová: Kolik jí naměřili podkožního tuku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
23. 5. 2021 • 12:45

článek je naprostá blbost, pokud ti fanoušci koukají na Ordinaci, tak vědí, že natáčení již skončilo dávno a během 14 dnů seriál definitivně končí! Takže je naprosto normální, že herci prostě začnou hrát JINDE. Jak vždycky, když něco dotočí!!! Je to jejich zasměstnání, takže je to normální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.