Nova obrátila po tlaku diváků: ORDINACE NEKONČÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nova obrátila po tlaku diváků: ORDINACE NEKONČÍ!

Úsměv pro fotografa. A mohou vyrazit vstříc šťastnému životu.
Úsměv pro fotografa. A mohou vyrazit vstříc šťastnému životu. (Foto TV Nova)

Dobrá i špatná zpráva zároveň pro diváky Ordinace v růžové zahradě! Oblíbený seriál z lékařského prostředí zítřejším dílem přece jen nekončí. Jenže... Další díly se televize Nova rozhodla nadále vysílat jen na svém placeném videoportále Voyo.

Fanoušci byli zajedno: Vraťte nám naši Ordinaci! Proto se Nova rozhodla vyslyšet jejich výzvy. I když si za to diváci budou muset zaplatit. „Streamovací platformy jsou budoucností. Zejména poslední rok a půl jednoznačně ukázal, že jsou naprosto rovnocennou alternativou k vysílání lineární televize,“ říká kreativní producentka Simona Matásková.

Jan Čenský o konci Ordinace: Finanční rezervy se tenčí

Video se připravuje ...

Obrovský zájem

„To, že si Nova jako svou vlajkovou loď v tomto směru zvolila právě Ordinaci, je z mého pohledu logické. Za téměř šestnáct let na televizních obrazovkách se stala kultem, který u nás nemá srovnání,“ tvrdí producentka. Zájem ze strany fanoušků o nové příběhy z Kamenice je stále obrovský. „A tak máme radost, že jim můžeme vyhovět a s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením natáčet další příběhy Ordinace,“ říká Matásková.

Nastává nová éra

Nové příběhy dle jejích slov uspokojí nejen stávající příznivce, ale na Voyo přitáhnou i nové publikum. „Věřím, že nová éra Ordinace v tom nejlepším naváže na tu předchozí,“ dodává producentka. Spokojeni jsou i herci. Hodně z nich bylo na natáčení finančně závislých. Nyní dostali novou šanci.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

16 let s Růžovkou vyvrcholí svatbou
Vdávat se bude Slováčková!

Ordinace měla původně skončit velkolepou svatbou, na kterou se sjedou postavy, jež v průběhu 16 let fanoušky oslovily. Na obřad dokonce poprvé naživo přijdou interpreti úvodní seriálové písně Iva Frühlingová (39) a Miro Žbirka (70). Kdo si koho bude brát? K průhonickému parku přijíždí bílá limuzína a z ní vystupuje... Anička Slováčková (25) v bílých šatech! Zdravotní sestřička Radka a miláček fotbalových nadšenců Rosič neboli Václav Jílek (40) si mají zanedlouho říct své »ano«. Obřadní síní zní song: Někdy stačí dát jen dech. Nevěstu vede k oltáři primář Valšík v podání Petra Štěpánka (72).

Jenže kdo zná prostořekou a upřímnou Radku, tuší, že tahle svatba může skončit fiaskem. Třeba se doktor Vojta Kratochvíl v podání Ivana Luptáka (34) na poslední chvíli sebere a konečně pochopí, koho celou dobu miloval? Nova si ponechala rozuzlení opravdu až na čtvrteční večer. „Natáčení Ordinace mi dalo víc, než jsem čekala,“ svěřila deníku Aha! Slováčková. „Zkušenosti, přátele a nezapomenutelné momenty,“ popsala Anička. Měla to jiné než ostatní kolegové. Nemusela jen biflovat text. Při natáčení bojovala největší bitvu ve svém životě. Snažila se překonat rakovinu prsu. Vše špatné už ale vytěsnila a nyní myslí dopředu. „Byla to pro mě krásná zkušenost a jsem za ni moc vděčná,“ uzavřela dcera Felixe Slováčka (78) a Dády Patrasové (65).

 



Přečtěte si
-bello-
15. 6. 2021 • 12:48

Neviděla jsem jediný díl , jednou jsem nakoukla jen na chvilku a viděla Munzarovou, jak oznamuje smrt nějakého dítěte rodičům a smějou se jí oči.Asi tak důvěrhodná herecká práce tam je.Kecy o tom, že biflují texty jsou nesmysl.To, co za ten den natočí mají na papíru ani ne den před tím.Nastavované blééé na obrazovkách může bavit jen blbce.Navíc- uvázat se na seriál je jen pro neaktivní lid.a pro mě nepoc­hopi­telné­.Jedi­ný seriál jsem neviděla, nesleduju .Možná diváci ani nechtěli tak moc, jak samotní herci! Za málo práce hodně muziky ! Hlavně v jejich bance .

blesik
11. 6. 2021 • 23:36

Přestávám sledovat, stejně jako to Premium! Zadarmo nebude za chvíli nic.Takhle si vážíte diváků? Bez Růžovky se dá žít!

begonie
9. 6. 2021 • 17:27

Jak do Ordinace zamotali Godlu, tak začala být Ordinace nekoukatelná A zaplatit si kvůli tomu Voyo??? Ani náhodou

pozorovatel2013
9. 6. 2021 • 11:43

TV Nova je teď stejně nejhorší televize, 100x opakovaně filmy porad dokola. Nic nového.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.