Herečka Marika Šoposká: Z Ordinace na parket! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Marika Šoposká: Z Ordinace na parket!

Marika Šoposká
Marika Šoposká (Instagram)

Ačkoli se příběh Bibi spolu se seriálem Ordinace v růžové zahradě chýlí ke konci, herečka Marika Šoposká (31) z obrazovek nezmizí. Kývla na účast v taneční soutěži StarDance, a diváci tak o svou oblíbenou herečku minimálně do konce podzimu nepřijdou.

Nabídka České televize Mariku Šoposkou potěšila a taneční výzvu bez váhání přijala. „Udělalo mi to hroznou radost. Vždycky jsem to chtěla zkusit a vzhledem k tomu, že ta nabídka přišla asi rok po mém druhém porodu, tak jsem si řekla, že je to skvělá příležitost dostat se do formy a poslouchat někoho, kdo mě bude drezírovat, abych si zacvičila a zatrénovala,“ přiznala Šoposká webu Super.cz. Své zkušenosti sdílela s letošní soutěžící i poslední královna tanečního parketu a její kolegyně, herečka Veronika Khek Kubařová (33).

Účast v taneční soutěži konzultovala i s rodinou, jelikož budou tréninky náročné nejen fyzicky, ale i časově. „Manžel mě podporoval, když jsme řešili, jestli do toho mám jít. Starší syn jde do první třídy, tak i to bude trochu složité, ale podpořil mě v tom, že to nějak zvládneme,“ uvedla Marika.

Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem

Video se připravuje ...

Herečka se také nechala slyšet, že již nějaké taneční základy má. „Chodila jsem na konzervatoř, kde jsme měli spoustu tanců, průpravu mám, akorát jsem teď několik let krněla, tak doufám, že se zase proberu k životu,“ dodala Marika Šoposká.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.