Kat z poroty StarDance: S dračicí u moře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kat z poroty StarDance: S dračicí u moře!

Zdeněk Chlopčík si užívá rodinnou dovolenou v Chorvatsku.
Zdeněk Chlopčík si užívá rodinnou dovolenou v Chorvatsku. (Blesk)

Už se jim to blíží! Finalisté jedenáctého ročníku StarDance si užívají poslední volné dny před tvrdými tréninky. Tedy, někdo raději na tanečních krocích maká už teď.

Zdeněk Chlopčík (63), porotce
Chorvatská romance

Svoji sexy manželku Brigitu (45) vyvezl na dovolenou do Chorvatska, kam vzali i svého syna Samuela (12). Žena drsného porotce soutěže se nebojí na fotkách od Jadranu vystavovat v odvážných plavkách, které odhalují část jejího bujného poprsí. Učiněná dračice, která strčí do kapsy kdejakou dvacítku.

Pavel Trávníček (70), herec
Latinská smrt

Na žádnou dovolenou raději nejel. Po doléčení výronu kotníku začal princ z Popelky raději ihned trénovat se svojí tanečnicí Veronikou Lálovou. „Veronika je jihoamerická specialistka, to bude moje smrt. Ale prý začínáme valčíkem. I když ono se to nezdá, ale je to docela těžký tanec, v latinskoamerickém rytmu se cosi schová, ale u valčíku je všechno vidět,“ zhodnotil první hodiny tance Pavel.

Andrea Sestini Hlaváčková (35), tenistka
S dcerkou na Krétě

S dvouletou dcerou Isabellou a manželem Fabriziem si užívají dovolenou na řeckém ostrově Kréta. „Zasloužené volno. Dalo by se říct klid po bouři a před bouří. Tohle místo mi doporučila kamaráda,“ napsala k fotce s dcerou Andrea, která bude ve StarDance tančit s Michalem Necpálem.

Pavel Trávníček o StarDance

Video se připravuje ...

Jan Cina (33), herec
Léto na promenádě

Před prvními tréninky odletěl na dovolenou do francouzského Nice. „Summer (léto, poz. red.) je za půlkou! Summer připíjím na Tebe! Na Tvou šťavnatost, divokost a volnost...“ napsal k fotce z plážové promenády Honza, jehož taneční partnerkou je Adriana Mašková.

Mirai Navrátil (29), zpěvák
Hypochondr na place

Lídr kapely Mirai už raději s partnerkou Lenkou Norou Návorkovou naběhl na taneční parket, ale neustále má nějaké zdravotní trable. „Jsem od ledna regulérní hypochondr, co běhá od doktora k doktorovi, a musel jsem i přestat pít, abych se nerozpadl, tak kdybyste měli pocit, že jsem nudnej, tak jsem. Žeru tak akorát rýži, nějaké listí a vzpomínám na to, jaký to bylo futrovat ve 4 ráno kebab na s*ačku bez ranní kocoviny,“ napsal Mirai.

StarDance ulovila Jana Cinu: Snažím se pracovat se svým tělem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.