Rumlova tanečnice Natálie Otáhalová: Nová múza Jana Hřebejka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rumlova tanečnice Otáhalová: Nová múza Hřebejka?!

Natálie Otáhalová
Natálie Otáhalová (Instagram)

Natálie Otáhalová (21) na sebe upozornila jako mladičká tanečnice a soutěžící ve StarDance z roku 2019. S partnerem Matoušem Rumlem (35) se tehdy probojovala až do finále. Nyní se jí naskytla herecká příležitost, která se neodmítá. Do filmu si ji totiž vybral režisér Jan Hřebejk (54).

Úžasnou novinou se pochlubil Natáliin přítel, dvojnásobný vítěz StarDance Jan Onder (36). „Natálka se teď věnuje herectví, řekl bych, že docela velkou věc teď natočila s Janem Hřebejkem. Seriál se jmenuje Pozadí událostí a tam Natálka hraje velkou roli,“ uvedl Onder pro deník Blesk. Mladičká partnerka ale jeho slova musela trochu poupravit. „Velkou ne, větší, ale zatím nemůžu prozradit, co konkrétně. Snad jen, že hraji úplný opak mé osobnosti,“ napíná tanečnice.

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video se připravuje ...

Přestože se jedná o velkou poctu a zkušenost zároveň, tance se jen tak nevzdá. Na herecký zážitek ovšem nezapomene. „Jsem hrozně vděčná, že mi Jan dal tuto příležitost, protože to bylo skvělé,“ dodala Natálie Otáhalová.

Režisér Jan Hřebejk v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.