Trávníček: Odpíská StarDance kvůli manželské krizi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trávníček: Odpíská StarDance kvůli manželské krizi?

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (profimedia)

Situace v rodině Pavla Trávníčka (70) může velmi ovlivnit jeho účast v letošním ročníku StarDance. Herec totiž musí být plný sil na zkoušky, které se co nevidět rozjedou. Jenže do toho si ještě přivodil bolestivý výron kotníku, a tak má co dělat, aby se stihl vyléčit.

V každé rodině je něco, u Trávníčkových krize graduje od jara. Herci se nelíbí, že jeho žena začala pracovat pro houslistu Jaroslava Svěceného (60), se kterým tráví dny i noci, a dává to dostatečně najevo. Na konci května dokonce v domě Trávníčkových v Mnichovicích zasahovala policie. Podle herce ji zavolala jeho žena, aby strážci zákona prohledali dům. „Je to odporné,“ komentoval to pro Aha!. Trávníčková ovšem vše viděla jinak.

Drama u Trávníčka! Monika na něj zavolala policii. A herec Noha měl infarkt na natáčení

Video se připravuje ...

„Policii jsem zavolala z toho důvodu, že jsem měla strach o manžela a malého, neboť mi nereagoval na telefon a pak neotvíral večer. Takže jsem musela přivolat policii, aby zjistili, zda je vše v pořádku, zdali se něco nepřihodilo,“ napsala později v prohlášení. Ať už se děje v rodině Trávníčkových cokoliv a může za to jedna či druhá strana, musí se herec pochlapit a splnit své závazky vůči České televizi. „Samozřejmě nás ta situace znepokojuje, ale věříme, že pan Trávníček bude profesionál a problémy, které se můžou přihodit komukoliv z nás, nechá doma a jeho účast ve StarDance to nijak neohrozí,“ řekl nám zdroj ze štábu soutěže, která se na obrazovky vrátí už letos v říjnu.

Trávníček přiznal krizi! A Vágner překvapil Dádu špatným hrobem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
20. 6. 2021 • 09:51

Soudnost!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.