Tanečník Jan Onder: Smutný konec ve StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tanečník Jan Onder: Smutný konec ve StarDance

Jan Onder
Jan Onder (foto ara)

Sympatický tanečník Jan Onder (35) se již v dalších řadách taneční soutěže StarDance neobjeví. Úspěšný tanečník, který se se svými partnerkami protančil do finále hned třikrát, již v soutěži nebude působit ani jako tanečník, ani jako hlavní choreograf.

Kvůli novému vedení, které si sezvalo nový tým, se Onder se StarDance nadobro loučí, jak sám potvrdil webu Super.cz. „Už tam nepracuje šéf, pod kterým jsem jedenáct let byl. Je tam nový člověk, který si vzal pod sebe nový tým. Já si tedy musím najít něco jiného,“ smutně konstatoval charismatický tanečník.

Se soutěží se sice rozloučil nerad, nicméně ani během covidové pandemie tanečník pracovně nezahálí. StarDance ostatně nebyl jediným pořadem, v němž se Onder objevil. Momentálně si přivydělává na brigádách a pro děti natáčí taneční videa. Na dětském kanále Déčko také uvádí vlastní taneční pořad Taneční hrátky s Honzou Onderem.

Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem!

Video se připravuje ...

Honza Onder se může titulem Král tanečního parketu ve StarDance pochlubit hned dvakrát. Poprvé se ve finále objevil s herečkou Danou Batulkovou (62), druhý titul získal dva roky poté s bývalou atletkou Kateřinou Baďurovou (38). Třetí titul mu unikl skutečně o vlásek, když ho s partnerkou Taťánou Gregor Brzobohatou (33) porazili Michal Kurtiš (31) s herečkou Annou Polívkovou (41).

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.