Kam se hrabe Hunčárová! Onder má v posteli sexy mladici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kam se hrabe Hunčárová! Onder má v posteli sexy mladici!

Tanečník a choreograf Jan Onder
Tanečník a choreograf Jan Onder (Daniel Černovský)

Jako profesionální tanečník a choreograf tráví většinu svého času na parketu a v tanečním studiu. Není tak divu, že lásku hledá mezi tanečnicemi, se kterými se potkává nejčastěji. Poslední úlovek Onderovi závidí nejeden muž, sbalil totiž sexy krásku!

Byli spolu viděni už v květnu, lásku však na jaře ještě nepřiznali. Své city se rozhodli vyjádřit až o několik měsíců později. Jan Onder (35) podle informací Blesku randí s tanečnicí Natálií Otáhalovou (20), která excelovala v poslední řadě StarDance.

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video se připravuje ...

„Říká se, že tancování je manželství na zkoušku,“ pověděla Natálie, která desáté řadě show tančila s Matějem Rumlem. „Člověk je zpocený, unavený, někdy i naštvaný, protože je to fyzicky náročné, ale s tím druhým se musíte domluvit, tolerovat a respektovat. Takže se prostě stává, že lidi se spolu domlouvají a domlouvají a nakonec se do sebe zamilují. Když ti dva mají společný cíl, jsou oba dva mladí a jsou si sympatičtí, tanec to zařídí sám, že spolu skončí,“ vyzradil Onder a potvrdil tak slova mladé tanečnice. Podle mnohých názorů si bývalý tanečník parťák Dany Batulkové pořádně přilepšil a Otáhalovou mu může závidět mnoho mužů.

Tanečník Jan Onder: Kolik stojí kostýmy na StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.