Hunčárová a Onder: VELKÝ NÁVRAT?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hunčárová a Onder: VELKÝ NÁVRAT?!

Jan Onder a Lucie Hunčárová ještě spolu.
Jan Onder a Lucie Hunčárová ještě spolu. (Foto Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek a ČT)

Není to tak dlouho, kdy se provalilo, že Lucie Hunčárová (33) už netvoří partnerskou dvojici se známým kuchařem Emanuelem Ridim. A nyní podle webu Expres.cz vyšlo najevo, že ani Jan Onder (34), jež s tanečnicí prožil několik let, už není se svou novou partnerkou, jež Lucii vystřídala. Proč mu to ani tentokrát nevyšlo?

Lucie Hunčárová a Jan Onder spolu tvořili taneční i partnerskou dvojici dlouhé roky, než se jeho blonďatá láska zakoukala do charismatického Itala, jemuž nedokázala odolat. Tím spolu s Onderem, který má nyní pod palcem celou StarDance, skončili i na parketu. Následně se tanečník po velkém milostném zklamání znovu zamiloval do herečky Divadla Ypsilon Lumíry Přichystalové (29). Jenže ani tentokrát to nedopadlo. „Už spolu nejsme,“ přiznal pro Expres.cz Jan Onder.

Důvodem rozchodu měla být velká profesní vytíženost. „Regulérně vážně jsme zjistili, že profese herečky a šíleného bláznivého tanečníka nejdou moc dohromady. Ačkoliv teď nejsme v kontaktu, rozešli jsme se v dobrém,“ přiznal Onder, který připustil, že lhostejné mu to není. „Mrzí mě, že jsme se rozešli. Bylo to hezké, ale nějak to pracovně nešlo dohromady. Měli jsme se moc rádi,“ postěžoval si podle Blesku pro Expres.cz.

Jelikož se tanečník a choreograf rozešel s partnerkou jen krátce po rozpadu vztahu Lucie Hunčárové, nabízela by se možnost, že se k sobě chystají vrátit. Ale Onder razantně tuto variantu „smetl ze stolu“. Ze StarDance prý už nikoho nechce, čímž zamezil i spekulacím, že pokukuje po devatenáctileté tanečnici Natálii, jež se ukáže v desáté řadě. „Že bych ve svých čtyřiatřiceti letech randil s devatenáctiletou holkou? To ne. Já už chci děti,“ řekl Expresu a ještě dodal: „Po těch zkušenostech s Luckou si tam nechci tahat nějaké problémy,“ říká už jednou vyškolený Onder.

Na rozhovor, kde mluví Jan Onder o své nové lásce, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.