Šokující důvod rozchodu Ridiho a Hunčarové: Za vším prý stojí třetí osoba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující důvod rozchodu Ridiho a Hunčarové: Za vším prý stojí třetí osoba!

Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi již netvoří pár.
Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi již netvoří pár. (Martin Hykl)

Lucie Hunčarová (33) a Emanuel Ridi (45) před pár dny oznámili na sociální síti rozchod. Přestože ani jeden z nich neuvedl důvod jejich odloučení, příčinou je údajně třetí osoba – Ridiho syn.

Po necelých třech let se rozhodli ukončit vztah. Prohlášení o rozchodu oba vydali na sociální síti a dohodli se, že to bude jejich jediné vyjádřením. „Vzhledem k šířícím se mediálním spekulacím jsme se rozhodli vás informovat, že jsme se skutečně po vzájemné dohodě rozhodli před nedávnem ukončit náš vztah a jít každý svou vlastní cestou. Rozešli jsme se zcela v dobrém a i nadále zůstáváme přáteli a přejeme jeden druhému v jeho budoucím životě jen to nejlepší. Občas to prostě i přes veškerou snahu nevyjde. Takový je život,“ stojí v příspěvku, který je podepsaný Lucie a Emanuele.

„Tenhle status bude naším jediným vyjádřením k ukončení našeho vztahu a již nebudeme poskytovat žádná další vysvětlení či doplnění k těmto řádkům. Jedná se o čistě soukromou záležitost, a proto vás všechny žádáme, abyste respektovali toto naše rozhodnutí. Na jakékoliv otázky na toto téma nebude ani jeden z nás jakkoliv reagovat,“ dodali.

Přestože ani jeden z nich další vyjádření nevydali, dle webu Expres je důvodem rozpadu třetí osoba, Ridiho syn Giacom (13). „Jeho syn nedal Lucce sebemenší šanci. Neměl ji rád z principu, což se hodně podepsalo na jejich vztahu. Lucce se také nelíbilo, že se každý rok sebral a odletěl se svým synem sám na několik týdnů na dovolenou. Ona s nimi letět nesměla,“ prozradil webu zdroj z okolí dvojice.

Vztahu očividně neprospěl ani fakt, že se Ridi před rokem a půl oficiálně rozvedl s matkou svého syna Janou. „Nerozešli jsme se kvůli Lucii, takže spolu normálně vycházíme. Pro mě je lepší, když si najde někoho stálého, než aby střídal každý týden jiné ženy. Vztah s Lucií mu přeji. Kdyby se manžel rozhodl pro svatbu, ihned mu rozvodové papíry podepíšu,“ prozradila dle Express.cz před časem Ridiho exmanželka s dovětkem, že se přece jenom odhodlali rozvodové papíry podepsat.

 Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
31. 7. 2019 • 17:55

Já jsem v ní viděla zlatokopku. Ridi jí dopřával luxus a ona si stěžuje, že odjel se synem sám na dovolenou? Ona poznala hotely, na které by v životě tancem nevydělala. A pokud si ke klukovi neuměla najít cestu, je to její chyba. Není mi sympatická a nikdy nebyla.

bonicek
31. 7. 2019 • 16:28

Lucii potkalo to, co většinu lidí z přechozených vztahů. Její bývalý tanečník Onder jí už takříkajíc začal splývat s nábytkem…a tak, když přišel starší, zajištěný muž ( můj typ teda rozhodně není, ale chápu, že se někomu může líbit) , nová krev, nový sex, nový smysl pro humor, tak hold neodolala a šla za změnou...myslela, že na ní čeká nový, lepší život ale brzy zjistila, že není vše zlaté, co se třpytí. To je tak s novými partnery. Jen to, co je prověřené časem zjistí brzy, je to pravé...u ní to byl možná právě ten Onder. Může najít jiného ale čím starší bude, tím bude horší navázat plnohodnotný vztah...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.