Kuchař Ridi a tanečnice Hunčárová: Konec velké lásky ze StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kuchař Ridi a tanečnice Hunčárová: Konec velké lásky ze StarDance?

Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi se prý rozešli.
Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi se prý rozešli. (Foto Blesk - Martin Hykl, Pavel Machan; ČT)

Možná proto, že se do sebe fatálně zamilovali během oblíbené taneční show, která z nich nejprve udělala pár na parketu, následně i v životě, jsou pro mnohé Lucie Hunčárová (33) a Emanuele Ridi (45) stále trnem v oku. Dotlačilo je nepřející okolí nakonec k rozchodu?

Lucie leží patrně několika lidem v žaludku, protože kvůli kuchaři tenkrát opustila Jana Ondera (33). Od té doby jsou milenci pod nepřetržitým drobnohledem a podle webu extra.cz jim nejspíš některé osoby jejich lásku stále nepřejí. Nedávno totiž někdo vypustil mezi lidi poplašnou zprávu, že blondýnka a Ital už partnerskou dvojici netvoří. „Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi se rozešli. Je to zřejmé i z jejich sociálních sítí,“ píší prý do redakce webu extra.cz i čtenáři.

Jenže hlavní aktéři této romance jejich obavy překvapivě vyvrátili. „O tom, že bychom se rozešli, zatím nic nevím. Jsme spolu, všechno je v pořádku, jen jsem teď momentálně na zájezdu se synem,“ vyjádřil se ke spekulacím Emanuele Ridi.

Překvapená byla i Lucie Hunčárová. „Podobné fámy lidé rozhlašovali už loni. Myslí si, že když spolu nedáváme denně tři fotografie na Instagram, že už nejsme pár. My ale podnikáme v úplně jiných oblastech, o těch informujeme na svých sociálních sítích. A vztah prožíváme, nemusíme ho fotit a uveřejňovat. A Emanuele je teď na měsíc pryč. Na to stejné místo, kde teď je, jezdí už deset let. Teď jsme se čtrnáct dní neviděli, ale nic se mezi námi nestalo. Jsme stále spolu. Kdyby to už neplatilo, nestyděla bych se to říci,“ uvedla na pravou míru Hunčárová.

Takhle vypadala dovolená snů Lucie Hunčárové a Emanuele Ridiho: 



Přečtěte si
miano52
16. 7. 2019 • 23:28

Největším nebezpečím jsou sociální sítě, kde si většina uživatelů vylévá srdéčko a sděluje tam cokoliv ze soukromí. A bulvár na to čeká jako sup. Kdo chce být v klidu - zrušte svůj účet na sociálních sítích a budete SVOBODNÝ!!!!!

DWEI
16. 7. 2019 • 18:53

To je pravda! Lucii Hunčárové je 33 a to je na miminko už nejvyšší čas

blankaflexi
16. 7. 2019 • 18:42

Vůbec se Lucii Hunčárové nedivím,že pustila k vodě podměrečného Ondera! Když srovnáte ty dva chlapy Ridi -Onder
tak není divu,že dala přednost pořádnému chlapovi! Onder je malý
vzrůstem a takoví chlapi jsou zlí a mstiví,mají mindrák ze svého
malého vzrůstu a ten malý vzrůst se promítá i do dalších partií u
chlapů ......Lucie přeji ti hezkou budoucnost a Ridi ať neodkládá
zakládání rodiny včetně miminka !! Pořádně ho zmáčkni,chlapi to někdy potřebují !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.