Boj slavných tanečníků: POMSTA ve STARDANCE kvůli nevěře?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Boj slavných tanečníků: POMSTA ve STARDANCE kvůli nevěře?!

StarDance
StarDance (instagram.com)

Střevíčky StarDance si obula hned třikrát a pod jejím vedením se Lukáš Pavlásek (40) nebo Emanuele Ridi (44) probojovali až do seminifinále. Letos má Lucie Hunčárová (32) ale smůlu – nabídka nepřišla. Výběr tanečníků má přitom pod palcem její zhrzený ex Jan Onder (33).

„Jsem nadšená, laťka je teda hrozně vysoko. V předešlých ročnících jsem nic lepšího první večer neviděla. Ty pár jsou úžasné,“ řekla deníku Aha! Lucka po skončení prvního sobotního večera StarDance. V jejím úsměvu byl ale i kousek hořkosti. Tanečníkům totiž letos tleskala jen z publika. „Trochu mi to chybí, ale zažila jsem to už třikrát po sobě. Tak teď budu aspoň fandit,“ vysvětlila s tím, že jí nabídka na letošní ročník prostě nepřišla. „Myslím, že byl požadavek to spíš obnovit, takže vybrali tři nový baby,“ dodala smutně.

Nepotkáváme se

Zjevně jí ale nepomohl ani fakt, že tím, kdo rozhoduje, kdo dostane lukrativní kšeft, je její expartner, kterého vyměnila za »Itala v kuchyni« Ridiho. „Předtím jsem třikrát tančil, dvakrát jsem vyhrál, jednou jsem byl druhý. Teď jsem odborný poradce a hlavní choreograf, který vybírá tanečníky. Letos už to dělám potřetí,“ potvrdil Aha! Onder. Jenže zatímco v minulé řadě si s Luckou po osmiletém vztahu ještě plánoval budoucnost, po jejím románku s Ridim už je mezi nimi úplně jiný vztah. „Moc se nepotkáváme, ale když se vidíme, tak jsme v pohodě,“ tvrdil Aha! Onder. 

Tíha rozhodnutí

To, že od něj Lucii nepřišla na jaře pozvánka na casting, ale prý nebylo z jeho hlavy. „Letos jsem dostal od manažera projektu Honzy Potměšila zadání vybrat pět nových lidí. Měnilo se to vždycky, ale teď to mělo být ještě výraznější. Jsou tam tak tři nové tanečnice a dvě vítězky minulých řad,“ vysvětlil. „Pro Lucii tam letos nebylo místo. Byla tam třikrát za sebou, což kromě Marka Dědíka nebyl nikdo. Mé rozhodnutí je naprosto legitimní,“ dodal.

O práci už kvůli němu ale přišla už jednou. Po deseti letech společného tancování ji po rozchodu vyměnil za Veroniku Lálovou (27). Alespoň na parketu.

Bolavý rozchod

Lucie nejdřív tvrdila, že za jejich rozchodem nestál nikdo třetí a jejich vztah prostě vyprchal. Úplně tak z čistého nebe to ale nebylo. Tanečnice pustila Ondera k vodě poté, co se zamilovala do ﷯Ridiho, s nímž trénovala ve StarDance VIII. Přestože spolu po osmi letech začali bydlet, Lucka se s ním před Vánocemi rozešla a naskočila do nového vztahu. S Emanuelem je doteď.

Lucie ve StarDance

Řada                     Rok          Osobnost                     Umístění
StarDance VI        2013         Pavel Řezníček              7. místo
StarDance VII       2015         Lukáš Pavlásek             3. místo
StarDance VIII     2016          Emanuele Ridi              4. místo

Pečlivý výběr

Desítka těch, kteří osobnosti naučí taneční kroky, se vybírá pár měsíců dopředu. „Vždycky probíhá oficiální casting, letos byl v květnu. Tam zveme všelijaké tanečníky. Kritériem ale je, že musí být dobří, mít za sebou úspěchy a umět latinsko-americké tance i standardní. Musí mít nějakou zkušenost s výukou,“ popsal Aha! Onder. Z minulého ročníku se na parket vrátil Marek Dědík (35), Michal Padevět (37), Veronika Lálová a Michal Necpál (30).

 Emanuele Ridi s Lucií Hunčárovou v luxusním italském hotelu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.