Fotky, které neměl nikdo vidět! Hvězdy StarDance v zákulisí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fotky, které neměl nikdo vidět! Hvězdy StarDance v zákulisí

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Foto: Česká televize)

Když v sobotu večer začne na České televizi přímý přenos StarDance, vidíte je dokonale nalíčené, v luxusních tanečních kostýmech. Jenže k tomu, aby krásně vypadali, vede delší cesta. Než obléknou šaty, stráví čas v maskérně, a k tomu to chce pohodlné oblečení, třeba župánek. A ten prozradí víc, než se zdá!

Nejen soutěžící, ale také porota potřebuje mít před vystoupením pohodlný kousek oděvu. Tatiana Drexler (55) zvolila ten nejvýraznější model. Její župánek je totiž temně fialový!

Co svěřuje tmavě fialová: Ukazuje na dominantní povahy, což Tatiana v porotě rozhodně je. Je také barvou intuice, tak možná proto dobře ví, jak má soutěžní páry hodnotit!

Víte, že župany jsou v módě už od 18. století? Z původně domácího oděvu povýšily na dvoře krále Ludvíka XV. na svrchní oděv pro dopolední audience. Dnes se opět nosí jako pohodlný kousek na doma, nejčastěji po koupeli.

Odvážné fotky ze zákulisí StarDance najdete v naší fotogalerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.