Přijde Eben o parťačku? Kostková dostala životní nabídku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přijde Eben o parťačku? Kostková dostala životní nabídku!

Eben a Kostková jsou sehrané dvojice!
Eben a Kostková jsou sehrané dvojice! (Foto Aha! – Marek Pátek, ČT)

Moderátorské duo Tereza Kostková (42) a Marek Eben (60) zaručuje kvalitu a noblesu a právem patří mezi absolutní špičku české scény. Fanoušci StarDance oba zbožňují a určitě si nedovedou představit, že by jeden z nich v taneční show na postu moderátora skončil… Bohužel i to se může stát. Kostková totiž dostala nabídku, po které by skočila nejedna hvězda.

Když se řekne StarDance většina lidí si okamžitě vybaví moderátora Marka Ebena a jeho kolegyni Terezu Kostkovou, a není divu. Tato dvojice na obrazovkách České televize společně září už devět sezon a tak se stala jakýmsi symbolem této krásné soutěže.

Dcera legendárního Petra Kostky (80) ale dostala jinou nabídku, kvůli které by moderování taneční show mohla pověsit na hřebík. Stane se tomu tak? „Bylo mi to nabídnuto, ale myslím, že by to nebylo fér vůči ostatním párům. Navíc bych nechtěla jen tak zahodit ten vzácný druh symbiózy, který spolu s Markem Ebenem celá ta léta mezi sebou budujeme,“ odpověděla Tereza Kostková na otázku idnes.cz , zda by si ve StarDance chtěla někdy zatančit.

Kde se obléká Tereza Kostková? Půjčuji si věci z obchodů a pak je tam vracím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
13. 11. 2018 • 09:49

...kam by šla od takového kšeftu , který jí prý dohodil sám Váleček ? Ve Star Dance je její práce veškerá- žádná , jenom se tam nakrucuje v nových šatech a přitom se řechtá jako kobyla . Kostková i Váleček jako herci nic moc , ale aspon ví kde se mají upíchnout a kde to sype . Tam se už léta drží zubami nechtami .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.