StarDance se hroutí? Odešel klíčový člověk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

StarDance se hroutí? Odešel klíčový člověk!

Tereza Kostková a Marek Eben
Tereza Kostková a Marek Eben (Foto Aha! – David Kundrát, archiv ČT a Facebook)

Další rána pro StarDance! Po tanečnici Kamile Tománkové (38) musel ze soutěže kvůli vážnému zranění odstoupit další člověk. Zlomenina kotníku připravila moderátorku Terezu Kostkovou (40) i ostatní soutěžící o hvězdného vizážistu Pavla Bauera.

Nešťastný pád ho vyřadil z provozu na šest týdnů. „Sesunula se pode mnou stolička, spadl jsem na nohu a zlomil jsem si kotník,“ prozradil deníku Aha! vizážista, co se mu stalo. „Mám tam asi šest šroubů,“ dodal Bauer, který už nemohl líčit třetí přímý přenos letošního ročníku StarDance. „Musel jsem to přenechat kolegyním, protože bych to kvůli ortéze, se kterou nesmím chodit, nezvládl. Ony za mě ale zaskočily dokonale,“ přiznal muž, který se stará o líčení Kostkové, ale i všech soutěžících.

A právě pro ně je to obrovská ztráta. Bauer nebyl jen vizážista, ale také velká podpora, která jim pomáhala s nervozitou před přímými přenosy. „Teď se na to budu muset dívat jen z té druhé strany, od obrazovky, a budu jim držet place a podporovat je na dálku. Za celou existenci StarDance jsem chyběl snad jenom jedinkrát, a teď tohle,“ dodal smutně vizážista.

Bauer je tak druhým nepostradatelným členem StarDance, který musel v minulém týdnu odstoupit. Po třetím finálovém večeru z vážných zdravotních důvodů skončila i taneční partnerka lyžaře Ondřeje Banka (35) Kamila Tománková. „Výhřez krční ploténky, který se mi stal při prvním kole letošní StarDance, mi bohužel nedovoluje pokračovat dále. Bolest a omezená hybnost levé ruky je problém, který by pouze snižoval náš taneční výkon, a proto jsem se rozhodla, že soutěž ukončím,“ okomentovala svůj nedobrovolný odchod.

Jeden úraz za druhým

Olga Šípková: Tekla krev
Štěstí v neštěstí měla i favoritka soutěže. „Zakopla jsem o rám na scéně a přelomila jsem si palec, hodně to bolí,“ popsala krvavé zranění na noze hned po třetím přímém přenosu cvičitelka, která i přes velké bolesti trénovala na další kolo. Dnes se ukáže, jak velkým handicapem pro ni bylo zranění.


Zdeněk Piškula: Zranil i tanečnici
Nejmladší účastník osmé řady Zdeněk Piškula (18) skončil těsně před prvním přímým přenosem také u doktora. Přetížené zápěstí si vyžádalo obstřiky a ortézu. A aby to nebylo málo, při zkoušení zvedačky jeho partnerka Veronika Lálová (25) nešťastně upadla a pohmoždila si rameno.



Přečtěte si
vigela
30. 10. 2016 • 16:47

Nápodobně. Nadpis je hloupě dramatický, zejména, dočteme-li se dále v článku, že kolegyně za dotyčného zaskočily dokonale. A koho by napadlo, že takový pořad stojí a padá s jedním, byť třeba úžasným, vizážistou.

eisenbieger
29. 10. 2016 • 12:35

jeji vyraz uz napovida ze je z zivota zklamana , ten s tim malinkym co ji zahybal uz je pryc a na obzoru zadna kvalita , ale kunditschka svedi to je jasny a kor kdyz pysky vysilaj signaly "pozor za okamzik prijde prechod a studnitschka vyschne "...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.