Šípková o manželské krizi: Přichází to ve vlnách... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šípková o manželské krizi: Přichází to ve vlnách...

Olga Šípková měla psychické problémy.
Olga Šípková měla psychické problémy. (Foto: Dana Kolářová)

Olga Šípková (47) je velmi pozitivní člověk. Vždycky to tak ale nebylo. Jednu dobu dokonce brala antidepresiva a trpěla psychickými problémy, což se samozřejmě odrazilo i na vztahu s jejím manželem.

Se svým mužem už je přes čtvrtstoletí. Růžové manželství to ale vždycky nebylo. „Jasně že jsme zažili i krize, to ale přece každá dvojice, co je spolu osmadvacet let. Přichází to ve vlnách a je to hodně o tom umět komunikovat,“ prozradila Olga pro Blesk Magazín.

Období, ve kterém Olga trpěla psychickými problémy, bylo náročné pro oba partnery. „Manžel vůbec nevěděl, co se mnou má dělat, já třeba něco chtěla, ale nedokázala jsem si o to říct. Manžel je také trenér a roky byl mým trenérem, takže i v té těžké době měl někdy tendence být na mě přísný,“ dodala Šípková s tím, že ona potřebovala spíš pochovat, což on netušil.



Přečtěte si
renatakopr...@...
15. 11. 2016 • 06:11

Šípková není jen kňoura, ale je to vypočítavá mrcha, která si jde tvrdě za svým. Je hrabivá a ze Stardance chce maximálně vytěžit peníze. Je neuvěřitelné, jak má plnou pusu slov o její krásné rodině, přitom kdo ji zná osobně tak ví, jak od rodiny utíká, od neschopného manžela, kterého živí až ke svým milencům, s kterými tráví víkendy na svých seminářích např. v Bechyni. Je mi z ní zle....

renatakopr...@...
6. 11. 2016 • 20:33

Manželské krize, o kterých nyní Šípková mluví, řešila tím, že si našla milence. Manžela v těchto krizích veřejně podváděla a podvádí.

-bello-
6. 11. 2016 • 17:58

Kdysi si Šípková v jednom fitcentru otevřela vlastní živnost a protelefonovala majiteli objektu majlant a nechtěla mu to platit a vůbec byla nesolidní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.