Tajná svatba Terezy Kostkové: PROČ SCHOVÁVÁ MANŽELA?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajná svatba Terezy Kostkové: PROČ SCHOVÁVÁ MANŽELA?!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Foto Blesk – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Při tajném sňatku si vzala jeho jméno. Na veřejnosti se ale Tereza Nvotová Kostková (42) se svým druhým manželem, slovenským režisérem Jakubem Nvotou (40), nechce příliš ukazovat. „Chci manžela stranit společnosti,“ svěřila exkluzivně Aha! herečka a moderátorka StarDance.

To, že se tajně provdala, vyšlo najevo až díky tomu, že její nové příjmení bylo zaneseno v katastrálním úřadu. A to až měsíc po svatbě. „Ctím tradice a přijala jsem manželovo jméno. Jsem šťastná, že lidé kolem mě dokázali udržet toto tajemství,“ promluvila poprvé o sňatku Kostková. A přiznala, i proč nezveřejnila žádné fotografie. „S věkem jsem přišla na to, že si chci střežit soukromí,“ řekla Aha! herečka.


Nvota se tedy zřejmě neobjeví ani na dnešním zahájení deváté řady taneční soutěže StarDance, kterou Tereza moderuje s Markem Ebenem (60). Něco ze soukromí ale přece jen poodhalila. S Jakubem oba vášnivě rádi tančí! „Je dobrý tanečník,“ vychvaluje svého manžela, za kterého se měla provdat poslední srpnový den v Housově mlýně v jihočeském Táboře.

Dohromady je dal nejlepší kamarád
Tereza se s Jakubem seznámila necelé dva roky po rozvodu s prvním manželem Petrem Kracikem (60), který je shodou okolností stejně jako Nvota divadelní režisér. Jiskra mezi nimi přeskočila během zkoušení komedie, která měla premiéru 4. listopadu 2017. „Kdo by to byl řekl, že první setkání Terezy Kostkové a režiséra Jakuba Nvoty ve hře Můj nejlepší kamarád bude tak osudové,“ píše se na facebookových stránkách Divadla v Rytířské. „Terezko a Jakube, moc gratulujeme k vaší svatbě a přejeme spoustu radostných let a ať jste šťastní!“ vzkazují novomanželům.

Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 10. 2018 • 10:15

Dřív bylo přeKostkováno ( přeKracíkováno ), do budoucna bude přeNvotováno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.