Nová moderátorka StarDance? Kostkovou střídá Nvotová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová moderátorka StarDance? Kostkovou střídá Nvotová!

Marek Eben
Marek Eben (Aha! - Martin Přibyl)

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (42) je známá tím, že si své soukromí velmi pečlivě střeží. Kostková byla do roku 2015 provdaná za režiséra Petra Kracika (60), s nímž má syna Antonína (11). Po rozchodu byla nějaký čas sama, a jak se zdá, letos se všechno změnilo! Kostková se tajně provdala za režiséra Jakuba Nvota (41).

Kostková byla letos začátkem června přistižena, jak se toulá noční Prahou s divadelním režisérem Jakubem Nvotou. Vypadala po jeho boku šťastně, a jak se zdá, nejedlo se o pouhý románek.

Nasvědčuje tomu také to, že se poslední srpnový den sešel rod Kostkových v Husově mlýně. Ten je vyhlášený tím, že se tam konají svatby. Podle informací Top Staru si Kostková jméno změnila zhruba před měsícem, kdy je podle záznamu v katastru nemovitostí zanesena poslední změna.

Podle Pestrého světa by měla Kostková bydlet s Nvotem, jenž režíruje hry v Divadle v Rytířské, kde Tereza účinkuje, v domě v pražských Kyjích, který nedávno koupila. Zda uvidíme moderátorku vystupovat pod novým jménem Tereza Nvotová Kostková nebo bude kolem sňatku dělat tajnosti, se přesvědčíme již tuto sobotu, kdy startuje devátá řada StarDance, kterou Kostková moderuje po boku Marka Ebena(60).

 Kostková a její noční rande s Jakubem Nvotou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
11. 10. 2018 • 19:17

Meli by taky vystridat Ebena alias Valecka treba za Vaclava Moravce. Mohli by mezi sebou tancit sami chlapi a mensiny by riceli blahem. Dvorak by pak treba dostal medaili od Pospisila !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.