Lucie Hunčárová: Otevřeně o rozchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Hunčárová: Otevřeně o rozchodu!

Lucie Hunčárová
Lucie Hunčárová ( Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek a ČT)

Tanečnice Lucie Hunčarová (33), kterou všichni znají díky soutěži StarDance promluvila o svém expartnerovi Janu Ondrerovi (33). S tanečníkem tvořila jeden ze soutěžních párů a žila s ním dlouhých osm let.

Tanečnice, která nedávno potvrdila i rozchod s Emanuelem Ridim (45), jenž ji okouzlil během taneční soutěže, kdy s ním vytvořila jeden z párů, promluvila také o rozchodu se svým expartnerem a tanečníkem Onderem, který v soutěži také působil.

„Naše vztahy se zlepšily. Vídáme se a stýkáme. Našli jsme k sobě cestu. Po těch jedenácti společných letech by asi byla škoda nebavit se. Ale jinak jsem se trhla a zařídila si vlastní taneční kurzy, zatímco Honza zůstal v showbyznysu a natáčí StarDance 2019, takže bychom se jinak ani vůbec nemuseli potkat,“ řekla webu Extra Hunčarová.

Onder, který patřil mezi ty úplně nejoblíbenější tanečníky v uplynulých ročnících StarDance, chodil s Hunčárovou osm let. Tanečník tehdy rozchod nesl velmi těžce a údajně byl zhrzený. „Přece jenom jsme se nerozešli úplně obvyklým způsobem. Bylo to komplikované a nepříjemné. Ale už je to za námi,“ dodala.

 Tanečník Jan Onder: Kolik stojí kostýmy na StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
valduk
29. 7. 2019 • 09:24

Už jsem to těm duševním n(Ahá)čům psal, že jsou odpad! Teďkonc začli kurvit galérie, kdy pod záminkou zlepšení náhledu (maj tam možnost celkový náhled místo litování po jednotlivých obrázcích dozadu a vpřed) dávaj menší obrázky a často tyhle podivně nabarvený laciný zmršeniny! Doporučil jsem jim, aby propustili debila co vymýšlí tyhle matoucí a nas*ávací titly k článkům a za ušetřený prašule radši kupovali kvalitní fotky ...

libormer
28. 7. 2019 • 18:00

Tak to bylo hodně otevřený... Já myslel, že to bylo úplně jinak - že to Onder neuměl v posteli a Ridimu se za pár měsíců omrzela kňouráním, že chce svatbu a dítě a přitom nepochopila, že Ital hledal jenom matraci.

ivoadler
28. 7. 2019 • 16:11

Jsou slavní/é, jsou úspěšní/é, jsou sami! Vem tuhle šoumeny čert!

20tina12
28. 7. 2019 • 15:18

Není mi Huncarove líto. Co čekala, že ji Ital postaví zámky? Líto mi je Honzy Ondery.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.