Převrat ve StarDance! ONDER KONČÍ! KVŮLI VÁGNEROVI? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Převrat ve StarDance! ONDER KONČÍ! KVŮLI VÁGNEROVI?

Jan Onder
Jan Onder (foto ara)

Další řada oblíbené taneční show StarDance bude sice až příští rok na podzim, už teď je ale jasné, že se asi bude muset obejít bez hlavního choreografa a bývalé hvězdy soutěže Jana Ondera (34). On sám si myslí, že už si v oblíbeném projektu neškrtne. Údajně kvůli stížnostem loňského finalisty Jakuba Vágnera (38).

Onder nepřímo naznačil, že si na něj měl známý rybář stěžovat rovnou u šéfa veřejnoprávní televize Petra Dvořáka (55). Prý mu vadilo, že byl vulgární na jeho taneční partnerku Michaelu Novákovou (26).

Jaký problém?

„Nevím, kdo u pana ředitele byl, ale Jakub Vágner určitě. Kdyby měl nějaký problém, přišel by za mnou a řekl by mi to osobně, to se ale nestalo. Do poslední chvíle se vše zdálo být zalité sluncem a dost v pohodě. Nevím, jaký tam byl problém,“ prohlásil Onder na Expres.cz a vyjádřil se i k údajně vulgárním slovům, které měl používat. 

Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem!

Video se připravuje ...

Výměna názorů

„Zaprvé na place se slovo prdel řekne poměrně často. Myslím si, že jsem slušný a elegantní člověk. Vím o jednom takovém incidentu, drobné výměně názorů, kdy máte na nácvik společné choreografie třicet minut a očekáváte, že ti profíci, které jsem vzal do StarDance, nebudou neustále vyrušovat,“ vysvětlil Onder.

Nevyjádřil se

Rybář Vágner se prostřednictvím své sestry odmítl ke kauze vyjadřovat. „Už je dávno po projektu a máme úplně jiné starosti a priority,“ napsala deníku Aha! Tereza Aster Vágnerová (25). Hlavní choreograf soutěže byl velkým kamarádem s jejím vyhozeným šéfem Janem Potměšilem, a proto si myslí, že jsou jeho dny v projetku sečteny. „Je dost pravděpodobné, že když tam není on, nebudu tam ani já,“ dodal Onder.

Opil se ve finále

Onder měl u vedení ČT vroubek už za své chování během loňského finálového přenosu, kdy se opil s kolegy v zákulisí, kde na sebe křičeli. Následně při vyhlašování vítězů stál sotva na nohou.

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.