Čerstvě zamilovaná Hunčárová: Co na to Ridi s Onderem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čerstvě zamilovaná Hunčárová: Co na to Ridi s Onderem?!

Ridiho tanečnice Hunčárová přiznala novou lásku! A jak to má s Onderem a Ridim?
Ridiho tanečnice Hunčárová přiznala novou lásku! A jak to má s Onderem a Ridim? (archiv)

Kvůli Emanuelovi Ridimu opustila tanečnice Lucie Hunčárová (34) Jana Ondera. Po druhé epizodě StarDance se ale zdálo, že se ledy konečně prolomily a že se ti dva k sobě mají více než vřele. Jak to mezi nimi doopravdy je?

O lásku prý už podle slov tanečnice nejde, ale konečně jsou zase přátelé. „Musím říct, že máme dobrý vztah. Po roce a půl jsme se spolu začali bavit. Zpočátku to bylo náročné, potom se to nějak dalo dohromady, vyjasnili jsme si nějaké věci, co se stalo, proč se to stalo. On pochopil a život jde dál. Strávili jsme spolu jedenáct let a na to se nezapomíná,“ vysvětlila pro Expres.cz Lucie, jak došlo k usmíření. „On je šťastný a já jdu po své cestě. Jsem ráda za to, jak to teď je. Občas si zavoláme,“ dodala.

S kuchařem, jemuž v roce 2016 nedokázala ve StarDance odolat, se ale podle jejích slov na tak pozitivní vlnu ještě nenaladili. „Tam to ještě nepřišlo, ale myslím si, že jsme na dobré cestě. Je to taky člověk, který mi do života něco přinesl. Mělo se to stát. Myslím si, že s ním nechci přerušit kontakt. Je to fajn člověk, jen se naše cesty rozdělily v životních prioritách,“ řekla uvedenému webu Lucie s dovětkem, že je aktuálně čerstvě zamilovaná. Údejně je to tentokrát muž do života a pohybující se mimo showbyznys, za což je ráda. 

Emanuele Ridi odnesl krach vztahu s Lucií Hunčárovou vážnými zdravotními problémy: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.