Konec Ondera ve StarDance? »Zavařil« mu známý rybář?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Konec Ondera ve StarDance? »Zavařil« mu známý rybář?!

Jan Onder ve StarDance
Jan Onder ve StarDance (Foto Blesk - Tonda Tran)

Jedenácté řady StarDance se sice dočkají diváci až příští rok na podzim, už teď se ovšem řeší, koho v ní uvidí. Nejen v pozici soutěžících. Podle informací webu Expres by ale už teď mělo být jasné, že tu bude chybět klíčová postava z minulých ročníků.

Po vyhazovu šéfa zábavy Jana Potměšila z Kavčích hor by za ním měl prý zamířit i šéf tanečníků Jan Onder. Vaz mu měly údajně zlomit stížnosti přímo od některých VIP tanečníků, kteří měli svoje nepříjemné pocity z Ondera řešit přímo s Petrem Dvořákem. „Nevím, jestli celebrity, ale jedna celebrita si tam byla stěžovat. Dokonce si myslím, že je to ověřená informace, že šlo o jednu celebritu. Nevím, jestli Veronika Kubařová, nebo Kovy tam byli, nevidím k tomu důvod. Je to ale možné. Vím, že tam byl jeden člověk,“ říká Onder, který tak nepřímo potvrdil, že to měl být Jakub Vágner, jak uvádí Expres.cz.

Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem!

Video se připravuje ...

„S Jakubem jsem se o tom nebavili. Nevím, kdo u pana ředitele byl, ale Jakub Vágner určitě. Kdyby měl nějaký problém, přišel by za mnou a řekl by mi to osobně, to se ale nestalo. Do poslední chvíle se vše zdálo být zalité sluncem a dost v pohodě. Nevím, jaký tam byl problém. Do poslední chvíle jsme se zdravili a já jsem velmi poctivě chodil na jejich tréninky. Nemám pocit, že bych jim ublížil nebo dělal něco špatně,“ hájil se Onder.

Ten se prý dokonce sám objednal ke generálnímu řediteli české televize, aby mu to všechno mohl vysvětlit ze svého úhlu pohledu. Ze schůzky prý vyplynulo, že spolu žádný problém nemají. Přesto si je vědomý toho, že to může nedopadnout v jeho prospěch. „Jestli chtějí ale StarDance dělat beze mě, musím to respektovat. Mám ale pocit, že jsme tam udělali dobrou práci. Jestli odcházím, což vám nikdy nikdo neřekne, tak mě to mrzí, protože mám pocit, že jsem tomu věnoval mnoho energie. Je ale logické, že když tam nebude můj šéf, že tam nebudu ani já,“ uzavřel Onder.

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
28. 7. 2020 • 21:49

Vágner žije jen ze svého jména, je to vlastně náfuka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.