Velké shledání hvězd StarDance: Vágner neplní sliby! A Koukalová... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velké shledání hvězd StarDance: Vágner neplní sliby! A Koukalová...

Jan Kohout, Dominik Vodička, Natálie Otáhalová, Matouš Ruml, Michaela Nováková, Tomáš Vořechovský, Kovy, Veronika Lišková, Gabriela Koukalová, Markéta Dostálová, Xindl X, Adriana Mašková, Veronika Khek Kubařová
Jan Kohout, Dominik Vodička, Natálie Otáhalová, Matouš Ruml, Michaela Nováková, Tomáš Vořechovský, Kovy, Veronika Lišková, Gabriela Koukalová, Markéta Dostálová, Xindl X, Adriana Mašková, Veronika Khek Kubařová (Foto Aha! – Instagram.com)

Z rivalů na tanečním parketu se stali přátelé a šest měsíců po skončení ročníku se nebojí použít ani slovo rodina. Vítězka desáté řady Veronika Khek Kubařová (33) se pochlubila, že jejich parta se pořád dokáže sejít. „Děkujeme StarDance, že jste nás takhle báječně poskládali. Máme se rádi,” vzkazovala Kubařová pod fotkou ze srazu v pražské vinárně.

Překvapivě ale chyběly páry, mezi nimiž to nejvíc jiskřilo! Bez partnera dorazila třeba bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (30). Martin Prágr (25) si čas na schůzku neudělal. Nebo snad nechtěl udělat? Během StarDance si byl totiž s Gábinou opravdu blízko. Dokonce tak, že před tréninkem spolu strávili několik hodin na hotelu.

Na rybách

A neukázal se ani rybář Jakub Vágner (38), který své taneční partnerce Michaele Novákové (25) sliboval nejen výlet do Amazonie, ale i společné Vánoce. Tanečnice se i před časem deníku Aha! svěřila, že svým slibům nedostál. „Ani Vánoce ani výlet nevyšel. Bylo to tak náročné, že jsme oba potřebovali být tam, kde to máme nejraději,“ řekla Aha! Nováková.

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video se připravuje ...

Konec pusinkám

Pozvání na setkání odmítla také Radka Třeštíková (38). Vdaná spisovatelka dávala na telvizních obrazovkách svému mladému tanenčíkovi Tomáši Vořechovskému (26) jeden polibek za druhým. Mnozí diváci z toho byli pohoršení, a tak Třeštíková zřejmě nechtěla dále dráždit hada bosou nohou.

Omluvenku poslali také herec Miroslav Hanuš (57), zpěvačkaTonya Gravesová (50) a moderátorka Nora Fridrichová (42).

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.