Zemětřesení ve StarDance: NEČEKANÝ VYHAZOV | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zemětřesení ve StarDance: NEČEKANÝ VYHAZOV

StarDance: Tereza Kostková a Marek Eben
StarDance: Tereza Kostková a Marek Eben (Blesk:David Kundrát/Czech News Cente)

Podílel se na tvorbě zásadních zábavních pořadů ČT jako jsou StarDance, Eurovize či Peče celá země. Z ničeho nic ale dostal kreativní producent a výše postavený manažer Jan Potměšil (41) výpověď, jak píše Blesk.cz. Dokonce se mělo jednat o okamžité ukončení pracovního poměru. Co bylo důvodem?

Na konci ledna prý přišel do práce a na stole mu ležela výpověď. Že se nejednalo o standardní ukončení pracovního poměru s dvouměsíční výpovědní lhůtou, vyplývá i z toho, že se vyřešilo vzájemnou dohodou, uvádí Blesk.cz. „Mohu potvrdit, že s Janem Potměšilem byl k poslednímu lednu 2020 po vzájemné dohodě ukončen pracovní poměr,“ řekla mluvčí ČT Karolina Blinková webu Extra.cz, který o konci Potměšila na ČT informoval jako první. Producent se k důvodu svého propuštění zatím nevyjádřil.

Ani ČT nijak nevysvětlila, proč se s ústředním tvůrcem úspěšných pořadů tak rychle rozloučila, přestože pro ni pracoval dvacet let. Dle nepotvrzených zpráv je přitom Potměšil vázaný několikaměsíční konkurenční doložkou, během níž nemůže navázat spolupráci s jinou televizí. Jeho další profesní kroky se tak zatím odkrýt nedají.

Na video s vítěznou dvojící StarDance 2019 se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.