StarDance 2021 bude! Na koho se můžete těšit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

StarDance 2021 bude! Na koho se můžete těšit?

Vítězkou jubilejní desáté řady je herečka Veronika Khek Kubařová s tanečníkem Dominikem Vodičkou.
Vítězkou jubilejní desáté řady je herečka Veronika Khek Kubařová s tanečníkem Dominikem Vodičkou. (Foto Aha! - Marek Pátek)

V deseti předešlých kolech oblíbené taneční soutěže celebrit a profesionálů se představilo vždy po deseti mistrech ve svém oboru. O okruhu tanečníků je podle webu eXtra.cz rozhodnuto i pro tento rok. Koho na tanečním parketu uvidíte?

Příprava 11. ročníku StarDance je prý v plném proudu. Jaká bude sestava zkušených průvodců slavných tváří na parketu, je prý už uzavřené. Podle eXtra.cz dostal nabídku na účinkování v další řadě vítěz poslední řady a držitel Thálie Dominik Vodička.

Strach z ponorky a žárlivost? Takhle to má doma vítěz StarDance a čerstvý „ženáč“ Dominik Vodička

Video se připravuje ...

Všichni štěstí neměli

Jenže řada jiných tanečníků, jenž jsou se soutěží spjatí, prý takové štěstí neměla a údajně je mrzelo, že s nimi tvůrčí tým už nepočítá. Velkou změnou pro soutěž je také to, že odborným poratcem už nebude Jan Onder. Jeho pozici obsadil tanečník a choreograf Marek Zelinka, jehož si diváci určitě pamatují jako doprovod herečky Marie Doležalové. Z tanečního páru se z nich díky soutěži nakonec stali i manželé, mají spolu dvě děti.

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivannavratil386
15. 2. 2021 • 17:14

Super. Na nové StarDance se těšíme. Koukáme na to pravidelně se ženou už několik let. Dokonce nás to přinutilo i k chození na taneční kurzy pro dospělé u www.331.cz , kde jsem ale definitivně zjistil, jaký jsem vlastně kopyto. No ale manželku to baví a já si to tam vždycky nějak odtrpím.

Jarda3
30. 1. 2021 • 16:10

Na koho se mám těšit ?

Alva
29. 1. 2021 • 19:47

Stačí mi jen nadpis, na koho se mohu těšit?, Vaše starosti a ministerský plat, promiňte, otevřete živnosti, potom může dojít na zábavu, opravdu mně to uráží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.