Zdeněk Godla: KONEC V ORDINACI! Dostal supernabídku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdeněk Godla: KONEC V ORDINACI! Dostal supernabídku!

Zdeněk Godla hraje v Bastardech 4.
Zdeněk Godla hraje v Bastardech 4. (Blesk)

Role popeláře Franty v seriálu Most! ho vynesla na herecké výsluní a Zdeněk Godla (45) se teď nemá čas ani chviličku nudit. Ordinaci v růžové zahradě 2, která v červnu oficiálně končí, už sice dotočil, avšak z televizních obrazovek nezmizí. Podle zjištění deníku Aha! bude ještě letos tančit ve StarDance!

„Je to pro mě úplně nová výzva, tak do toho jdu,“ potvrdil Aha! sám Godla. „I když tancovat opravdu téměř vůbec neumím...“ prozradil na sebe momentálně nejznámější romský herec.

Hodiny tance

Jako úplný taneční nýmand se ale před televizními kamerami ukázat nechce, a tak se rozhodl, že si před oficiálnímimi tréninky objedná soukromé hodiny tance. „Budu na ně dojíždět do Prahy asi tak dvakrát týdně, to snad stačí,“ svěřil Aha! Godla. A co jeho účasti ve StarDance říká manželka? „Nic. Ta mi nikdy do ničeho naštěstí nekecá,“ odpověděl se smíchem.

Už jsem dotočil

S Ordinací a svou rolí Ludvy, objeveného bratra MUDr. Boba Schwarze neboli Martina Zounara (52), se prý sice nerad, ale navždy rozloučil. „Už jsem dotočil,“ potvrdil Godla. Litovat toho ale nemusí. „Když něco končí, tak tím něco nového vždycky začíná...“ konstatoval s tím, že v taneční show bude za podobného »exota «, jako byl v minulých ročnících třeba Lukáš »Tydýt « Pavlásek (42). „Most! byla komedie, Ordinace prakticky taky a Star- Dance? Tak to se mnou bude také velká komedie,“ slíbil Godla.

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video se připravuje ...

Teď točí Bastardy

Ani teď nezahálí. Momentálně natáčí s režisérem Tomášem Magnuskem (36) čtvrté pokračování filmových Bastardů. Když se měl rozhodnout, zda roli přijme, jeho první starost byla, kdy se bude točit, aby se mu to nekřížilo právě se StarDance! „Natáčení Bastardů bude trvat tak měsíc, takže se všechno stíhá... Je to fajn a baví mě to. Scénář učím ze dne na den, tak mi to vyhovuje,“ pochvaloval si Godla.

Dluhy stále splácí

Kšefty se mu sice hrnou, avšak většinu vydělaných peněz spolknou splátky milionových dluhů, jež nasekal v minulosti. Podle informací z veřejně dostupných zdrojů měl splácet 41 tisíc korun za měsíc! „Je to pí*ovina. Předělali mi to. Byl tam omyl a mám to teď udělané tak, že když třeba vydělám třicet, tak z toho dostanu osmnáct,“ přiznal už dříve Godla. Podle zjištění Aha! teď seká latinu – staré dluhy splácí a nové nedělá.

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v nováckém seriálu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-jiricka-
11. 3. 2021 • 18:10

Tak to ten noblesní pořad dostane pěkně na pr...

begonie
11. 3. 2021 • 12:39

A ještě chybí, aby se dal na politiku....a.... Godla na Hrad!!!!!

AliAlice
11. 3. 2021 • 10:37

Pan ,,herec "??....no coment

mbmb
11. 3. 2021 • 09:01

Bohužel nevíte co by jste psali buď komouse, mrtvé a jedno­zavit­niky­.tako­va poduroven i v tv

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.