Rozčarování Vaculíkové z Ulice: Nepomohlo ani slavné jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Rozčarování Vaculíkové z Ulice: Ani slavné jméno nepomohlo

Když se neuzdraví, natáčení Ulice je v ohrožení.
Když se neuzdraví, natáčení Ulice je v ohrožení. (Foto: TV Nova a archiv Š. Vaculíkové)

Přestože Ulici berou mnozí jako nekonečný seriál, dějové linky některých postav konec mají. Předčasný konec v seriálu zřejmě potkal i herečku Šárku Vaculíkovou (33), jejíž postavu scenáristé jaksi odklidili.

Ani slavné jméno díky herci Lukáši Vaculíkovi (58) nezaručí vždy úspěch nebo nové role. O tom se Šárka Vaculíková již stihla přesvědčit. Do Ulice nastoupila za modelku Dominiku Kadlčkovou (31) jako vnučka Vlasty Peška (hraje Rudolf Hrušínský ml., pozn. red.) Adriana a několikrát jí byl dán velký prostor, jelikož její dějové linky byly jedny z nejdramatičtějších. Po těchto napínavějších momentech musela ale pochopitelně postava ustoupit do pozadí a dát zase prostor jiné.

Nebývá však zvykem, že se postavy hereček, které seriál nechtějí opustit kvůli jiné nabídce či těhotenství, z děje takto vytratí. Bohužel je toto případ Šárky Vaculíkové. »Její« Adriana odletěla do Austrálie, kde porodila dceru Klárku. O možném návratu však scénáristé zatím neuvažovali, a herečka tak momentálně i vzhledem ke koronavirové situaci nic netočí.

Takhle si v Ulici Adriana sáhla na život!

Video se připravuje ...

Jak píše web Expres.cz, Vaculíková je ráda, že ještě nezaložila rodinu, protože by pro ni bylo momentálně náročné ji finančně zaopatřit. Herečka i nadále nepřestává věřit, že ji tvůrci nekonečného seriálu opět osloví.  „Stále doufá, že se brzy vrátí do Ulice, kde jsou peníze jisté,“ dodal zdroj z blízkého okolí nováckého seriálu.

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jiri.k
4. 4. 2021 • 17:08

Já měl zato, že odešla na vlastní přání, ale prostor pro její postavu tam asi je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.