Godla hvězdou StarDance! Dalších 9 slavných soutěžících uvnitř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Godla hvězdou StarDance! Dalších 9 slavných soutěžících uvnitř!

Tiskovka k nové řadě StarDance
Tiskovka k nové řadě StarDance (Blesk:Martin Přibyl CNC)

Půl roku života budou svá těla ohýbat v rytmu tance, lepit si krvavé puchýře a soutěžit v nejsledovanější taneční soutěži Česka. Desítka hvězd jako herečka Simona Babčáková (48) nebo herec Pavel Trávníček (70) kývly na účast StarDance, která začne letos na podzim. Podle informací Aha! tréninky ale vypuknou už v srpnu.

Herec Jan Cina (33)

V televizních soutěžích je jako doma. Před pěti lety vyhrál druhou řadu pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas a kariéra se mu rozjela na plné obrátky. Jeho hlasem promlouvala i herečka Erika Stárková (36) alias transexuálka Dáša v kultovním seriálu MOST!. Naposledy exceloval v minisérii Herec v roli herce Standy Láníka, který se kvůli kariéře upsal Státní bezpečnosti a pomocí homosexuální orientace byl využíván k diskreditaci mužů ve vysokých funkcích. Ani on sám se netají, že ho přitahují muži. Více než 14 let žije s hercem Petrem Vančurou (36), který se »vyznamenal« šíleným pádem ze schodů Rudolfina na předávání Českých lvů.

Šance na úspěch: 80%

Zpěvačka Tereza Černochová (37)

Dcera zpěváka Karla Černocha (†64) se díky pěvecké soutěži amatérů na Nově seznámila s Terezou Kerndlovou (34) a Helenou Zeťovou (40. V roce 2001 založily dívčí kapelu Black Milk, ale navzdory výhře Českého slavíka v kategorii Objev roku kapelu o čtyři roky později rozpustili. Rozhádali se a společnou řeč už nenašli. V roce 2014 Tereza porodila svou zatím jedinou dceru Lauru (5), vychovává jí ale jako matka samoživitelka jen se svou maminkou. O otci svého dítěte nemluví, měl by jím být ale tanečník Michal Kurtiš (31), který před 8 lety vyhrál právě StarDance. Kariéru Černochová, a tím i finance, nastarovala, když začala místo Tonye Graves (51) vystupovat s Monkey Business.

Šance na úspěch: 55 %

Farářka Martina Viktorie Kopecká (34)

Jediná duchovní, která se upsala do soutěže StarDance. Před tím, než v roce 2011 přijala křest, budovala kariéru v nadnárodním korporátu. Nakonec si podala přihlášku na teologii a opustila dosavadní kariéru. Začala vykonávat profesi farářky v kostele svatého Mikuláše na Staroměstském náměstí. Od konce roku 2014 zastupuje Církev československou husitskou ve Světové radě církví (World Council of Churces) a předsedá jednomu z jejích poradních orgánů (ECHOS). Martina nemusí dodržovat celibát, jelikož husitská církev dovoluje kněžím, aby se ženili či vdávaly. Zatím děti nemá, ale nikdo jí to nezakazuje. O tom, zda má partnera nemluví.

Šance na úspěch: 50%

Krasobruslař Tomáš Verner (34)

Bývalý přítel Lucie Vondráčkové (41) alias Marmelády je jako bývalý sportovec zvyklý na tvrdý trénink a nějaké to zranění. Ještě před deseti lety šel na ledě z úspěchu do úspěchu – vítězil na různých šampionátech v krasobruslení a několikrát startoval na zimních olympijských hrách. Před šesti lety ale s profesionálním sportem seknul, zradila ho prý psychika. Nakonec si založil vlastní krasobruslařskou akamademii a loni v březnu se usadil. V tichosti se oženil s půvabnou partnerkou Tammy Sutanovou, bývalou thajskou krasobruslařkou. V září 2020 se jim narodil první syn Tomáš, který zdědil po mamince exotické rysy.

Šance na úspěch: 70%

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (34)

Patřila nejen k české tenisové špičce, ale i k té světové. Tenisovou raketu vzala poprvé do ruky v pěti letech. Na ženský tenisový okruh WTA se podívala v roce 2000, úplně první mezinárodní titul má nicméně z Plzně, kde vyhrála turnaj kategorie ITF o tři roky později. Největších úspěchů dosáhla ve dvouhře, a to s parťačkou Lucií Hradeckou. Z olympiády v Londýně si přivezly stříbrnou medaili. Na svém kontě má i titul z ženské čtyřhře na French Open 2011 nebo ženskou čtyřhru v US Open 2013. Probojovala se i do finále Wimbledonu. Před bezmála čtyřmi roky si vzala italského přítele Fabrizia Sestiniho. Od loňského srpna se místo profesionálnímu tenisu věnuje dceři Isabelle.

Šance na úspěch: 70%

Zpěvák Mirai Navrátil (28)

Muzikant pocházející z česko-japonské rodiny, který studoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Vedle toho ale s kamarádem Šimonem Bílým založil skupinu Dolls In The Factory a jejich skladba zazněla ve filmu Křídla Vánoc režisérky Karin Babinské (46). V roce 2015 nastal zlom a založili kapelu Mirai, do které přibrali ještě kytaristu Michala Stulíka, jejich hit Když nemůžeš, tak přidej je vystřelil na žebříčky hitparád. Mirai se před třemi roky po deseti letech rozešel s přítelkyní Nikolou, s níž byl zasnoubený. Dlouho ale sám nezůstal a momentálně je dva roky zadaný s půvabnou brunetkou Michaelou, která je manažerkou v cateringové společnosti.

Šance na úspěch: 35%

Herec Zdeněk Godla (45)

Rodák z Chomutova romského původu byl takříkajíc ve správný čas na správném místě. Když se oháněl lopatou činil při veřejně prospěšných pracích, přihlásil se na castingu do filmu Cesta ven a dostal roli. Daleko víc ho ale proslavila postava popeláře Franty ze seriálu MOST!. Otevřelo mu to dveře i do Ordinace v růžové zahradě 2, kde hraje nevlastního bratra doktora Boba Švarce (M. Zounara). To mu přišlo vhod, protože nasekal dluhy a často na jeho dveře bušili exekutoři. V minulosti byl odsouzen za loupežné přepadení, nedávno vyfasoval s manželkou Janou podmínku za neoprávněné pobírání sociálních dávek. Je otcem tří dětí a do Prahy dojíždí ze severu Čech.

Šance na úspěch 25 %

Gottová nastoupila do léčebny a zavolala Blesku! A zemětřesení ve Stardance

Video se připravuje ...

Herečka Marika Šoposká (31)

Okatá bruneta vystudovala Pražskou konzervatoř a filmaři ji často obsazovali do pohádkových postav princezen. S kamarádkou Berenikou Kohoutovou (31) píše blog Sedmilhářky. Diváci si ji nicméně oblíbili hlavně jako záchranářku Bibi Mrázkovou. Před 8 lety se vdala za filmového zvukaře Petra Čecháka, s kterým se poprvé setkala při práci, když jí bylo 16 let. Mají spolu syna Vincenta (1) a Benedikta (5).

Šance na úspěch: 65%

Herečka Simona Babčáková (48)

Vystudovala uměleckou školu ve Zlíně, největší hereckou a hlavně improvizační průpravu ale dostala od Jaroslava Duška (59). Ovace nejdřív sklízela hlavně na jevišti Dejvického divadla, když byla už dvakrát nominovaná na prestižní Cenu Alfréda Radoka, do povědomí televizních diváků ale vešla hlavně rolí Simony v sitcomu Comeback. Ostatně svým humorem je proslulá a občas dělá i stand up vystoupení. Manželství s otcem dcery Josefíny (10) a syna Alberta (15) nevydrželo. Po čtyřech letech od rozvodu se zasnoubila s kondičním trenérem Ianem Adensamem (42). Bohužel to neskončilo svatbou, ale rozchodem. Babčáková je momentálně bez partnera.

Šance na úspěch: 55%

Herec Pavel Trávníček (70)

Zatímco v televizi byl za romantického prince z Tří oříšků pro Popelku, v soukromí proslul jako notorický sukničkář. Poprvé se oženil s herečkou Simonou Stašovou (66), jeho druhou manželkou byla baletka Eva Štefková a třetí provozní divadla Skelet Lucie Vrbová. Z druhého manželství se narodil syn Adam, s nímž se ale nevídá. A dlouhé roky se nevídal ani s nemanželským synem Pavlem, jehož matkou je dabérka Helena Dytrtová (58). Když byl chlapci sotva rok, vrhnul se jeho slavný táta do náruče herečky Olgy Želenské (59). Současná žena Monika, za svobodna Fialková, kterou si vzal v roce 2015 po dvanáctiletém vztahu, ho měla zkrotit. Už jen proto, že se mu rok nato narodil syn Maxmilián (4). Od března se ale mluví o tom, že mají manželskou krizi a Monika má blízko k houslistovi Jaroslavu Svěceném (60), kterého umělecky zastupuje.

Šance na úspěch: 38%

Zajímavosti letošní řady

*Zatím není jasné, jak bude StarDance probíhat. Kvůli covidu a případným opatřením je ve hře možnost, že se soutěž bude konat bez diváků.

*Na postu odborného poradce a hlavního choreografa už nebude Jan Onder (35), který soutěž vyhrál už v roce 2008 s herečkou Danou Batulkovou (63).

*Celý tým tanečníků povede choreograf Marek Zelinka (34). Ten v roce 2015 vyhrál StarDance s herečkou Marií Doležalovou (34), s níž má dvě děti.

*Dvacet účastníků prozatím netuší, v jaké dvojici na podzim vystoupí.

*Páry se až na konci června dozví, s kým je čeká série perných tréninků i přímých přenosů.

Kdo je provede parketem?!

Kristýna Coufalová (35)

Veronika Lálová (29)

Lenka Nora Návorková (30)

Dominik Vodička (25)

Marek Dědík (38)

Michal Necpál (33)

Tereza Prucková Bufková (35)

Adriana Mašková (23)

Robin Ondráček (29)

Martin Prágr (26)

Kostkovou zradily jehly!

Na tiskovku ke StarDance si vyšlápka v jarních jehlách. Terezu Kostkovou (44) zřejmě okouzlilo dubnové slunce, navíc měla boty promyšleně sladěné s kabátem. Jenže ouha! Ještě ve vstupních dveřích herečka a moderátorka zjistila, že se jí rozvázal jeden střevíček. Musela to hned napravit, aby jako pohádková Popelka o svou modrou parádu na schodech nepřišla. Svého prince už doma má v podobě druhého manžela režiséra Jakuba Nvoty (44) a kdo by ji tedy zachraňoval? 

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jendys
21. 4. 2021 • 18:47

nejdříve stránka o Žanákové a potom o Godlovi to tam opravdu nemáte jinou národnost,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.