Popelář ze seriálu MOST! Zdeněk Godla: Šéfuje romskému gangu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Popelář ze seriálu MOST! Zdeněk Godla: Šéfuje romskému gangu!

Godla a Kapitán Demo
Godla a Kapitán Demo (Foto Facebook.com, Instagram.com, ara)

Rozbušku do stojatých vod korektnosti hodil novým klipem Čardáš rapper Kapitán Demo (43). V roli drsňáka jednoho ze dvou romských gangů exceluje stále více vydělávající romský herec Zdeněk Godla (46) alias popelář Franta ze seriálu MOST! či Ludva z Ordinace v růžové zahradě.

Na peníze si nepřišel sám. Dal příležitost mužské části rodiny, jež tvoří jeho filmový gang. Pravou rukou mu je i kamarád Radek Kirvej, který ho často dopravuje na společenské akce. Vozil ho i do Prahy na StarDance, kde Godla tancoval. „Většina Zdeňkova gangu pochází z Chomutova a Jirkova. Jsou tam oba jeho synové i všichni bratranci,“ prozradil deníku Aha! Kirvej, který se mihne i v pokračování filmových Bastardů režiséra Tomaše Magnuska (37).

Má zlatý zub, tak je náš...

V klipu, který se natáčel v prosinci v holešovické tržnici, vystupuje také Jan Bendig (27). Mimo jiné tam zpívá: „Hodím tam éčko, cigánské géčko...“ Na konci se pak Bendig s Godlou dotazují, kdo to je, zda nějaký gadža. A jeden odpovídá: „Má zlatý zub, tak je náš, more!“ K porozumění textu je pro neznalé potřeba slovníček s překladem slangu do češtiny.

Godla na Slavíkovi s Bendigem: Přiznal drogy ve vězení!

Video se připravuje ...

Slovníček:

Gadžo = příslušník většiny, bílý

More = příslušník menšiny, Rom

Géčko = akord při hře na kytaru

Nová romská hymna?

Některým Romům se klip líbí, prý aspiruje na romskou hymnu, Až se dostane na diskotéky... Jiní jsou ale pobouření. „Strašný. Ztřeštěný. Takový hodně romský,“ řekl Aha! fotograf romského původu, který si nepřeje být jmenován.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.