Smíšené pocity Zdeňka Godly (45): PROČ NA TO TEDY KÝVL?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smíšené pocity Zdeňka Godly (45): ROZMYSLEL SI TO?!

V seriálu Most! dostal první životní šanci a zúročil ji.
V seriálu Most! dostal první životní šanci a zúročil ji. (TV Nova, ČT)

Ačkoli ze začátku váhal, nakonec na nabídku kývl. Herec Zdeněk Godla (45), známý z Ordinace v růžové zahradě 2 či seriálu Most!, popsal, proč se pro taneční výzvu rozhodl!

„Nebyl jsem moc nadšený. Za prvé neumím tancovat, a když jsem se dozvěděl, o co tady vše jde, tak jsem si říkal, že to asi nezvládnu, jak fyzicky, tak psychicky,“ přiznal Godla webu Super.cz. Herec nakonec nabídku přijal, což je zásluha žen z jeho okolí. „Ale navezla mě do toho moje agentka a jediné, co mě dostalo, bylo to, že zhubnu. To samé řekla moje žena, tak jsem si řekl, že do toho jdu,“ vysvětlil Godla.

Zdeněk Godla ve StarDance: Prozradil jediný důvod, proč do toho šel!

Video se připravuje ...

Jak se zdá, herec zažije pořádný zápřah! Sám totiž na tiskové konferenci StarDance uvedl, že k tanci nikdy pořádný vztah neměl. „Nemám vůbec zkušenost s tancem, vůbec žádnou. Když jsem teď viděl ukázku, říkal jsem si, že to v životě nezvládnu,“ uvedl Zdeněk Godla. Jestli se jeho slova potvrdí, zjistí diváci již letos na podzim.

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.