Godla má plán, jak se zbavit milionových dluhů: Zřídil si 9 živností! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Godla má plán, jak se zbavit milionových dluhů: Zřídil si 9 živností!

Zdeněk Godla byl díky alkoholu na Slavíkovi společensky unavený.
Zdeněk Godla byl díky alkoholu na Slavíkovi společensky unavený. (David Kundrát)

Navenek chudáček, jinak pracháček! Legendární hláška z filmu Vrchni, prchni! jako by seděla po nahlédnutí do Živnostenského rejstříku na Zdeňka Godlu (46), který se proslavil rolí popeláře Franty ze seriálu Most!. Má plán, jak se zbavit milionových dluhů.

Kdyby mu nešlo herectví, má od prosince 2019 stále platnou živnost poskytování služeb zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Na sebe má napsané také provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, trhů a podobných akcí. Poskytování technických služeb, živnost na přípravné a dokončovací stavební práce. Dokonce jednu koncesovanou na prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. „V ničem už nepodnikám. To jsem tehdy založil a dělal jen ty stavební práce. Opravovali jsme byty, než jsem po seriálu Most! dostal další nabídky k natáčení,“ řekl deníku Aha! představitel Ludvy v seriálové Ordinaci.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

„Hospodu jsem chtěl, ale vůbec jsem ji nezačal provozovat,“ svěřil herec, který také tančil ve StarDance. Současně s tím odmítl tvrzení zlých jazyků, že právě na tuhle živnost žádal o státní podporu vypsanou při covidové pandemii. „O nic jsem nežádal,“ dušoval se. Dluh bude splácet ještě zhruba čtyři roky. „Peníze si z příjmu rovnou strhává insolvenční správce,“ dodal Godla. Zatím ho naštěstí zaměstnává kvůli přirozenému talentu film a zábava. Přesáhl i hranice. V polovině ledna natáčel slovenskou komedii Villa Lucia s režisérem Michalem Kollárem, kde hraje svérázného policistu.

Měsíčně splácí 41 479 korun

Herec si nasekal s manželkou Janou (39) dluhy půldruhého milionu korun! Od února 2020 měsíčně splácí 41 479 korun! V té době natáčel Ordinaci v růžové zahradě, za kterou inkasoval podle informací 58 tisíc. K tomu se připočetl manželčin invalidní důchod 9 831 Kč a po odečtení dlužné částky zůstalo Godlovým na živobytí 11 152 korun. To nebylo ani na zaplacení nájmu.

Godla na Slavíkovi s Bendigem: Přiznal drogy ve vězení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jitka Dittrichová
10. 1. 2024 • 16:47

-jiricka-
18. 2. 2022 • 11:14

Herec ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.