Dědeček Zdeněk Godla (47) Překvapivé jméno vnuka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dědeček Zdeněk Godla (47): Překvapivé jméno vnuka!

Zdeněk Godla
Zdeněk Godla (David Kundrát)

Pro herce Zdeňka Godlu (47), známého jako popeláře Frantu ze seriálu Most!, je nejdůležitější docela jiná úloha, nežli ta před kamerou – a to role dědečka. Jeho rodina se totiž nyní rozrostla o další vnoučátko, které dostalo dost neobvyklé jméno.

S krásnou novinkou se pochlubil na sociální síti sám herec Zdeněk Godla, který sdílel celou sérii fotek novorozence v modré čepičce s popiskem: „Naše nové vnoučátko se nám narodilo ráno ve 3:30. Moc krásnej chlapeček, jmenuje se Jeremy Milan Godla,“ uvedl hrdý dědeček na Instagramu.

Nadšení kolegové

Pod snímkem se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi a přáním všeho nejlepšího a... pozadu nezůstali ani jeho kolegové z umělecké branže. Svým nadšením se netajili třeba zpěvák Jan Bendig (29), herečka Marika Šoposká (33), která stejně jako Godla tančila ve StarDance, či herecký kolega Martin Hofmann (44), jenž hrál v Mostu! hlavního hrdinu Luďana.

Krása od Dášy

„Božínkuuuuuuu. Toliko krásy,“ jásala také herečka Erika Stárková (38), která v tomtéž seriálu ztvárnila postavu transsexuálky Dáši. Ona sama je od prosince 2021 maminkou –tehdy dala život dcerce s neobvyklým jménem Alma. Na druhou stranu, otec holčičky je jihoamerický umělec Cesar, takže se dalo očekávat, že to nebude nějaká Anička nebo Mařenka.

Exotická jména, kam se podíváš...

Jméno Jeremy patří ještě mezi ty méně exotické. Zpěvačka Eva Burešová (29) má doma například syny Nathaniela a Tristana Williama, herečka Tereza Ramba (33) dceru Miru, zpěvačka Michaela Nosková(40) dceru Jasnu Marianne. Moderátorka Emma Smetanová (35) a zpěvák Jordan Haj (34) si doma hýčkají dcery Ariel a Lennon, profesionální celebrita Ornella Koktová (30) syny Quentina a Svena a herecký pár Barbora Poláková (39) a Pavel Liška (51) spolu počali dcery Rikku a Ronju.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.